Spread the love


ΝΔ: Η κυβέρνηση να αποδεχτεί την πρόταση εξεταστικής για το Νοοr 1.

ΝΔ: Η κυβέρνηση να αποδεχτεί την πρόταση εξεταστικής για το Νοοr 1.

«Τα ερωτήματα για τις αλλεπάλληλες συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου με τον κρατούμενο ισοβίτη είναι αμείλικτα. Γνώριζε ο κ. Τσίπρας τη δράση του υπουργού του;».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ δίνοντας απάντηση στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει: «Αναμένουμε από την κυβέρνηση την αποδοχή της πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Noor 1, για να λάμψει η αλήθεια».

Χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μία ημέρα μετά την μετωπική σύγκρουση που είχε με τον πρωθυπουργό στη Βουλή για την υπόθεση του Noor 1, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star προανήγγειλε την κατάθεση αιτήματος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής από τη ΝΔ «ώστε να διερευνηθούν» – όπως είπε – όλες οι πτυχές της υπόθεσης που αφορούν τις επικοινωνίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη αλλά και συνολικότερα την υπόθεση του Noor 1.

«Όλα στο φως» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας με νόημα «φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσουν και στην κυβέρνηση, αφού – όπως λένε – θέλουν να μάθουν όλη την αλήθεια. Αν καταψηφίσουν είναι εκτεθειμένοι»

Απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Μαρινάκη. «Οι κύριοι Τσίπρας και Παππάς συναντιόντουσαν μαζί του», τόνισε.

«Όποιος είναι ένοχος στη φυλακή» ανέφερε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Είναι αδιανόητο για μια Δημοκρατία υπουργός της κυβέρνησης να παίρνει τηλέφωνο έναν ισοβίτη» είπε ο κ.Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Μα είναι δυνατόν; Επικοινωνεί και με άλλους ισοβίτες ο κ. Καμμένος; Είναι δουλειά του να συνομιλεί με φυλακισμένους;».

Δείτε και άλλα θέματα για την ΝΔ στο Lifeviews.gr



Spread the love