Spread the love


«Θέλει ή όχι ο κ. Τσίπρας την μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό;» διερωτάται με δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χριστίδης. 

«Θέλει ή όχι ο κ. Τσίπρας την μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό;» διερωτάται με δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χριστίδης.

Ολόκληρη η δήλωση

«Μπορεί ή όχι να ξεπεράσει τις μεγάλες αντιστάσεις που υπάρχουν στο κόμμα του και την κοινοβουλευτική του ομάδα; Που με κάθε ευκαιρία και με διάφορες αφορμές, αξιοποιώντας τον χαώδη κρατικό μηχανισμό και τις δημόσιες υπηρεσίες που κυριαρχούνται και αξιοποιούνται από τα διορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να καθυστερήσουν και να ματαιώσουν τελικά την επένδυση.

Τα ερωτήματα γίνονται πιο επιτακτικά μετά και την περιπέτεια με την επένδυση στις Σκουριές, όπου τα κυβερνητικά στελέχη και υπουργοί ενήργησαν κατά το ίδιο εχθρικό για τις επενδύσεις τρόπο.
Τα μηνύματα που στέλνονται κάθε τόσο σε υποψήφιους ξένους επενδυτές είναι δυστυχώς εξόχως αρνητικά.

Με αυτό τον τρόπο αντιμετώπισης από την σημερινή κυβέρνηση των υπαρχόντων και των εν αναμονή επενδύσεων, η πολυδιαφημισμένη υποτιθέμενη φιλοεπενδυτική στροφή του πρωθυπουργού, όπως και τα χθεσινά λεγόμενα του Υπουργού οικονομικών κ. Τσακαλώτου ό,τι «θα έχουμε περισσότερες επενδύσεις από όσες μπορούμε να απορροφήσουμε», μοιάζουν με κρύα ανέκδοτα.

Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν μπορούν..
Με την πολιτική τους, τις ιδεοληψίες και την παροιμιώδη ανικανότητά τους, αδυνατούν να ανοίξουν τους δρόμους της ανάπτυξης για την οικονομία και τη χώρα. Πρέπει να φύγουν».

 



Spread the love