Spread the love


«Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία, έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς», καταγγέλλει από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως εξηγεί σε βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook, o Σταύρος Θεοδωράκης μπροστά από την είσοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τρεις νέοι επιστήμονες τον ρώτησαν αν θα μπορούν να ψηφίσουν για τον αρχηγό του νέου προοδευτικού κινήματος. Τονίζοντας ότι δεν θέλει να υποκρίνεται, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρει στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του:

«Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία, έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς. Εγώ όμως θα επιμείνω και καλώ και τους άλλους υποψήφιους να γίνουν ξεκάθαροι. Όχι “ναι μεν αλλά”. Η τεχνολογία το επιτρέπει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ιδιαίτερα απευθύνομαι στην κυρία Γεννηματά. Θα πρέπει να αποφασίσει. Θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω; Το νέο προοδευτικό κίνημα, για να είναι μεγάλο, για να είναι δυνατό, θα πρέπει να το ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Οι φίλοι μας. Ό,τι άλλο θα είναι λάθος».

Μήνυμα από τις Βρυξέλλες

Ένα μήνυμα σε τολμηρούς και άτολμους, με αφορμή τη συνάντησή μου με τη Χριστίνα, τον Αλέξανδρο και τη Φαίη στην πλατεία Λουξεμβούργου.

Δημοσιεύτηκε από Σταύρος Θεοδωράκης στις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017



Spread the love