Spread the love


Στην οθόνη του προβάλλονται οι καλύτερες στιγμές της κινηματογραφικής τέχνης, Α’ και Β’ προβολής μέσα από ένα πλούσιο κατάλογο.

Σε έναν πανέμορφο χώρο, στην παραλία της Καστέλας, δίπλα στο κύμα οι επισκέπτες του νέου Cine Βοτσαλάκια θα απολαμβάνουν μοναδικές ταινίες τις δροσερές νύχτες του καλοκαιριού, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν και να απολαύσουν την αγαπημένη τους κινηματογραφική ταινία παρέα με κάποιο γευστικό snack, και δροσιστική μπίρα.

Cine votsalakia 10

Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι ο θερινός κινηματογράφος Cine-Bοτσαλάκια, αποτελεί πόλο έλξης για τους Πειραιώτες όσο και Αθηναίους σινεφίλ αφού η μοναδική αίσθηση ότι παρακολουθείς σινεμά και η αύρα της θάλασσας να τρυπάει τα ρουθούνια είναι γεγονός, αφού είναι σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Πειραιά.

Cine votsalakia 8

Ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο οι παραλίες, κύμα, ήλιος, η μυρωδιά του αντηλιακού, αλλά είναι το αγιόκλημα, γιασεμί, ρομάντζα κάτω από τον ξάστερο ουρανό, χαλικάκι, οι καρέκλες σκηνοθέτη, οι παγωμένες μπίρες, και η μεγάλη οθόνη που ανταμώνουν όλες οι γνωστές κινηματογραφικές ταινίες.

Cine votsalakia 9

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην οθόνη του θερινού κινηματογράφου «Βοτσαλάκια» προβάλλονται οι καλύτερες στιγμές της κινηματογραφικής τέχνης, Α’ και Β’ προβολής μέσα από ένα πλούσιο κατάλογο.

Cine votsalakia 2

Έτσι, όσοι θέλετε βόλτα εκτός κέντρου στα νότια προάστια το Cine Βοτσαλάκια, σας περιμένει στην ομώνυμη παραλία της Καστέλας.

Cine-votsalakia-kastela

Δείτε το Cine Βοτσαλάκια στο Blog και στο Facebook

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:
7 Ευρώ – Κανονικό
5 Ευρώ – Φοιτητικό – Πολυτέκνων – Ανέργων

Πλαζ Βοτσαλάκια (Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά)
Τηλ.: 2104227427



Spread the love