Spread the love


Ο Μαρουβάς είναι ένα ολοκαίνουριο εστιατόριο στο κέντρο της Νέας Σμύρνης που από τις 2 Μαρτίου υπόσχεται να σερβίρει την Κρήτη στα καλύτερά της!

marouvas4

Γνήσια κρητική κουζίνα δια χειρός Μυρσίνης Λαμπράκη. Η γνωστή δημοσιογράφος, συγγραφέας παρουσιάστρια και σπουδαία μαγείρισσα με καταγωγή από την Κρήτη, είναι άριστη γνώστης της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας και παίζει τις κρητικές συνταγές στα δάχτυλα, ενώ γνωρίζει και τον τελευταίο μικρό παραγωγό της Μεγαλονήσου και πού θα βρει τα καλύτερα κρητικά υλικά.

marouvas9

Στο Μαρουβά η Μυρσίνη Λαμπράκη, δημιούργησε ένα πρωτότυπο μενού, με έμπνευση από την αυθεντική γευστική κρητική παράδοση. Εδώ κάθε πιάτο, κρύβει μέσα του μια ιστορία και τα μυστικά που περνούν μόνο από γενιά σε γενιά, το μεράκι του αυθεντικού τρόπου παρασκευής, τα αρώματα και τις μυρωδιές των ολόφρεσκων και αγνών υλικών που έρχονται απευθείας από όλες τις γωνιές του νησιού.

Πάρτε μια μικρή γεύση Κρήτης από τον κατάλογο: οφτό αντικρυστό αρνάκι, κρητικό πιλάφι –το περίφημο γαμοπίλαφο- με στακοβούτυρο πετεινό και ζυγούρι, σφακιανά λουκάνικα, ασκόλυμπροι -ένα από πιο νόστιμα και πλέον σπάνια χορταρικά, χανιώτικες παραδοσιακές πίτες, αυθεντικό μυζηθρομπούρεκο και παγωτό με ξεροτήγανα.

marouvas5

Η ρακή φυσικά ρέει άφθονη, το περιβάλλον είναι μοντέρνο και ζεστό, η ατμόσφαιρα φιλική και παρεΐστικη, ενώ οι βραδιές με ζωντανή μουσική εγγυώνται, ότι φεύγοντας από τον Μαρουβά θα έχετε χορτάσει την έξοδό σας σε όλα τα επίπεδα.

info
Ελευθερίου Βενιζέλου 78, Ν.Σμύρνη, τηλ.: 210 9323001. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 12:00 – 02:00

Διαβάστε το άρθρο



Spread the love