Spread the love


Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «FYLATOS PUBLISHING» η νουβέλα του Γιάννη Μύρτση «Η Πέτρα Της Τύχης».

Πρόκειται για μια ιστορία που απευθύνεται κυρίως σε νεαρές ηλικίες, αν και μπορεί διαβαστεί ευχάριστα κι από μεγάλους, αφού θα τους θυμίσει εποχές αλλοτινές, νοσταλγικά ανέμελες.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο και το έργο του συγγραφέα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ο Γιάννης Μύρτσης γεννήθηκε στη Γουμένισσα. Ασχολείται με την ποίηση, τον πεζό λόγο και τη φωτογραφία. Στον χώρο της λογοτεχνίας κάνει την εμφάνισή του το 2016 με την ποιητική συλλογή «Τα δάκρυα του έρωτα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «FYLATOS PUBLISHING» με το φιλολογικό όνομα «Γιάννης Μ.». Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί μέσω της εκδοτικής πλατφόρμας «CREATESPACE» τη δεύτερη ποιητική του συλλογή «Στις γραμμές του τραίνου». Τον Μάρτιο του 2017 εκδίδεται και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «FYLATOS PUBLISHING» το εφηβικό μυθιστόρημα περιπέτειας «Η πέτρα της τύχης».

Το lifeviews.gr σε συνεργασία με τον συγγραφέα, χαρίζει 10 αντίτυπα του βιβλίου σε ισάριθμους χρήστες του. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας που θα διαρκέσει 10 ημέρες και μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί που θα κερδίσουν ένα βιβλίο. Μοιραστείτε το διαγωνισμό με τους φίλους σας και αυξήστε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

[contestfriend contest=”33932″]



Spread the love