Spread the love


Το συγκλονιστικό γκράφιτι για τον Στάθη Ψάλτη. Ο θάνατος του δημοφιλούς ηθοποιού  σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Ο θάνατος του δημοφιλούς ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ο Πλάτων, ένας καλλιτέχνης του δρόμου, με τη βοήθεια του Mortes Crew, έκαναν ένα εντυπωσιακό γκράφιτι στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, προς τιμήν του αγαπημένου ηθοποιού.

Η εικόνα τραβάει τα βλέμματα των περαστικών, ενώ η φωτογραφία που έχει ανέβει στο Facebook έχει χιλιάδες Like και κοινοποιήσεις. Σχολιάζεται ως ένα όμορφο καλλιτεχνικό δημιούργημα που σκοπό έχει να θυμίζει σε όλους τον Στάθη Ψάλτη και το γέλιο που σκόρπισε μέσα από τις ταινίες που πρωταγωνιστούσε.

Δείτε την φωτογραφία:

Το τελευταίο χειροκρότημα στον Στάθη Ψάλτη

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό Στάθη Ψάλτη λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του.

Η κηδεία γίνεται δημοσία δαπάνη από τον δήμο Ζωγράφου στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, χτυπημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 66 ετών, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία.

Γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.

Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη. Παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα[2] και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη (γεν. 1973)

Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας, Και ο πρώτος ματάκιας, Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια. Είχε παίξει πολλούς ρόλους, κατά το πλείστον κωμικούς.

Τραγούδησε αρκετά τραγούδια σε ταινίες του και σε επιθεωρήσεις.

Τον Απρίλιο του 2014, ο ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.[4]. Πέθανε στις 21 Απριλίου 2017, στο Νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” όπου νοσηλευόταν απο τον Μάρτιο του 2017, με καρκίνο στους πνεύμονες.

Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας, Και ο πρώτος ματάκιας, Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια.

 



Spread the love