Spread the love


Η Ελληνίδα εικαστικός Χαρίκλεια Παπαποστόλου συμμετέχει με έργα της στη διεθνή έκθεση «Personal Structures – Open Borders» στη Βενετία.

Η έκθεση «Personal Structures» πραγματοποιείται κάθε χρονιά από το 2002, παράλληλα με την Μπιενάλε και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Bενετίας. Πρόκειται για μια διοργάνωση του Ιδρύματος GAA (Global Art Affairs Foundation), που φιλοξενείται και υποστηρίζεται από το European Cultural Centre σε δύο εντυπωσιακά pallazzi στο κέντρο της Βενετίας – το Palazzo Bembo και το Palazzo Mora.

Ελληνίδα εικαστικός

Φέτος συμμετέχουν ιδιαίτερα σημαντικοί καλλιτέχνες, όπως η Marina Abramovic, ο Jeff Koons, o Joseph Kosuth, η Yoko Ono, ο Julian Opie και ο Lawrence Weiner.

Πλάι στα σημαντικά αυτά ονόματα, παρουσιάζει έργο της και η ανερχόμενη Ελληνίδα εικαστικός Χαρίκλεια Παπαποστόλου, η οποία συμμετέχει με μια εγκατάσταση με ζωγραφική και βίντεο.

Η έκθεση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει πάνω από 10.000 επισκέπτες το διήμερο των εγκαινίων και περισσότερους από 250.000 επισκέπτες καθόλη τη διάρκειά της.

Περιλαμβάνει έργα περισσότερων από 200 καλλιτεχνών, τόσο διεθνώς καταξιωμένων όσο και ανερχόμενων, που χρησιμοποιούν διαφορετικά μέσα – ζωγραφική, γλυπτική, βίντεο, φωτογραφία και εγκαταστάσεις.

Φέτος η θεματική της έκθεσης επικεντρώνεται στα «Ανοιχτά Σύνορα».

Ελληνίδα εικαστικός

Το έργο της Παπαποστόλου τοποθετείται ανάμεσα σε πλήθος έργων Ευρωπαίων και μη-Ευρωπαίων καλλιτεχνών που σχολιάζουν τον ανοιχτό διάλογο μεταξύ των πολιτισμών.

Ελληνίδα εικαστικός

Διάρκεια έκθεσης: Εως 26 Νοεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: 10:00-18:00 καθημερινά εκτός Τρίτης
Palazzo Bembo, Riva del Carbon # 4793, 30124, Βενετία (Rialto)

Είσοδος Ελεύθερη 

 



Spread the love