Spread the love


Φαντασμαγορικό θέαμα, μαγικά τραγούδια, υπέροχες φωνές και πολύ συγκίνηση. Η βραδιά του «Ολοι μαζί μπορούμε» που διοργάνωσε ο ΣΚΑΪ στο Καλλιμάρμαρο, με τον Σαββόπουλο και άλλους Έλληνες καλλιτέχνες τα είχε όλα.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στα καλύτερά του και από κάτω, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, 60.000 κόσμου οι οποίοι έδωσαν το παρών προσφέροντας στην είσοδο του σταδίου τουλάχιστον 20 τόνους τροφίμων αποδεικνύοντας τη δύναμη της προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Περίτεχνα φώτα «έλουζαν» το στάδιο, χορωδίες και μπάντες επί σκηνής.

«To τραγούδι θέλει πέταγμα, θέλει γλέντι και γιορτή» είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η γιορτή.

Σαββόπουλο

Ο Διονύσης Σαββόπουλος προσκάλεσε όλους τους φίλους του. Αρβανιτάκη, Γαλάνη, Ζουγανέλη, Ζιώγαλα, Μαχαιρίτσα, Χαρούλη, Μουζουράκη, Μαραβέγια.
Ωστόσο κάποιοι …δεν μπόρεσαν να έρθουν και τους ανέφερε ονομαστικά και έναν έναν, με το στάδιο να σείεται από τα χειροκροτήματα. Νίκος Παπαζογλου, Μανώλης Ρασούλης, Σάκης Μπουλάς.

Σαββόπουλο

H φωνή της Μαρίας Φαραντούρη ξεσήκωσε το κοινό σε τραγούδια του Μίκη. Ειδική μνεία στον ρομαντικό, όπως είπε ο Νιόνιος, Λουκιανό Κηλαηδόνη. Μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά θυμήθηκαν αγαπημένα τραγούδια του.

«Οταν με λένε ‘αιώνιο έφηβο’, καραφλιάζω, δεν θέλω, ρε παιδί μου, να είμαι αιώνιος έφηβος, θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να καθόμαστε με τον διπλανό μου σαν άνθρωποι», είπε με το γνωστό του ύφος ο Διονύσης και πρόσθεσε λέγοντας προς καλλιτέχνες και κοινό «σαν ενήλικες και μόνον σαν ενήλικες μπορούμε να πούμε ‘ναι, Ολοι Μαζί Μπορούμε’. Παιδιά που δεν θέλουν να μεγαλώσουν δεν μπορούν ούτε τον εαυτό τους να σηκώσουν», κατέληξε.

Η συναυλία κράτησε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα όπως «Κράτησαν και οι χοροί» του Σαββόπουλου. Για κλείσιμο, όλοι μαζί στη σκηνή, τραγούδησαν το «Αερικό» του Θανάση Παπακωνσταντίνου και η αυλαία έπεσε με Λοϊζο. Στο παρατεταμένο χειροκρότημα ο Διονύσης Σαββόπουλος απάντησε με το «Καλοκαίρι».

Ακόμα μία εκδήλωση, όπου «όλοι μαζί μπορέσαμε» να κάνουμε κάτι μεγάλο.

Η συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε «Ζη – το Ελληνικό τραγούδι» είχε στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ευαισθησίας.

Μέσα στην ημέρα θα δοθεί στη δημοσιότητα και ο ακριβής απολογισμός της μοναδικής αυτής προσπάθειας.

Σαββόπουλο

Συγκινητικές στιγμές όπως φαίνεται και μέσα από τα βίντεο που ανέβασε στα σόσιαλ μίντια ο γενικός διευθυντής του Ομίλου ΣΚΑΪ Γιάννης Σπανολιός.

Σαββόπουλο

 



Spread the love