Spread the love


Τριήμερη δημοπρασία στην Ερμούπολη της Σύρου, η οποία περιλαμβάνει έργα κορυφαίων Ελλήνων και διεθνών ζωγράφων πραγματοποιεί ο οίκος Δημοπρασιών Kapopoulos Fine Arts.

Ξεκινά την Παρασκευή 4 και θα συνεχιστεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Αυγούστου στην αίθουσα τέχνης Ι. & Ε. Βάτη στην Ερμούπολη της Σύρου, με δημοπράτη τον Γρηγόρη Καπόπουλο.

Θεσμός για το νησί

Ηδη έχουν περάσει 18 χρόνια από την πρώτη φορά που ο οίκος δημοπρασιών Kapopoulos Fine Arts πραγματοποίησε δημοπρασία στην όμορφη πρωτεύουσα των Κυκλάδων, κάτι που πλέον αποτελεί θεσμό.

δημοπρασία

Γιάννης Κόττης

Τα έργα που θα δημοπρατηθούν φέρουν την υπογραφή σημαντικών Ελλήνων ζωγράφων όπως είναι οι: Σπύρος Βασιλείου, Θανάσης Τσίγκος, Μάριος Πράσινος, Βασίλης Σπεράντζας, Νίκος Στεφάνου, Αχιλλέας Δρούγκας, Γιάννης Κόττης, Δημήτρης Γέρος, Χρίστος Καράς, Θεόδωρος Πανταλέων, Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Μπενουά Παρέ, Τάσος Χώνιας, Μάρκος Βενιός, Απόστολος Λάβδας, Τάσος Μισούρας, καθώς και πολλών διεθνών ζωγράφων όπως οι Ερό, Σεγκί, Ντελαβάλ, κ.ά.

δημοπρασία

Βασίλης Σπεράντζας

Ο οίκος δημοπρασιών Kapopoulos Fine Arts δίνει έτσι την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό, να έρθει σε επαφή τόσο με την ελληνική, όσο και με την ευρωπαϊκή ζωγραφική, καθώς πιστεύει στην συμπόρευση τους.

Επίσης δίνει την ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει έργα με πολύ χαμηλότερες τιμές εκκίνησης απ’ ότι η τιμή εκτίμησης τους.

δημοπρασία

Νίκος Στεφάνου

Ανάμεσα στα lots της δημοπρασίας, αρκετά ξεκινούν από 350, 500, 700 ή 1000 ευρώ, ενώ κάποια άλλα έχουν ελεύθερη τιμή εκκίνησης.

δημοπρασία

Χρίστος Καράς

Τα έργα θα εκτεθούν στον ίδιο χώρο της δημοπρασίας την Πέμπτη 3 Αυγούστου

  • Παρασκευή 4 Αυγούστου 10:00 μμ.
  • Σάββατο 5 Αυγούστου 10:00 μμ.
  • Κυριακή 6 Αυγούστου 9:00 μμ.

 



Spread the love