Spread the love


Είναι ένα κορίτσι με τέλειο κορμί, που επαγγελματικά ασχολείται με το μόντελινγκ,  που όσοι την είδαν για πρώτη φορά δεν τους κέρδισε με τα απίστευτα και εκφραστικά της μάτια, αλλά τα ολοστρόγγυλα και στητά της στήθη.

Έτσι, μετά από πάρα πολλές συσκέψεις ειδικών πάνω στο θέμα χρίστηκε ως η Ελληνίδα με το καλύτερο φυσικό στήθος της εγχώριας πασαρέλας.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι και η ίδια έχει παραδεχθεί πολλές φορές δημόσια πως το πιο συχνό κομπλιμέντο που ακούει είναι για το “πλούσιο” μπούστο της.

Ο λόγος για την Σύλβια Παπαδάκη, που είναι ένα από τα πιο “καυτά” κορίτσια με υπέροχες, αλλά και πολύ αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις στο παρελθόν της.

Για όσους δεν την θυμούνται αξίζει να αναφέρουμε η Σύλβια Παπαδάκη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης είχε αποφασίσει από πολύ μικρή ηλικία ότι θα ασχοληθεί με το χώρο της μόδας.

Μόλις τελείωσε το σχολείο έφυγε από το νησί και ήρθε στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Το 2008 κέρδισε τον τίτλο της Playmate. Όμως όταν οι επαγγελματικές ευκαιρίες στη χώρα μας άρχισαν να λιγοστεύουν, πήρε την απόφαση να φύγει για το εξωτερικό.

Έτσι, άρχισε να ζει μόνιμα στο Manhattan και δηλώνει ενθουσιασμένη με τον «κόσμο» που ανοίχτηκε μπροστά της.

Οι αναλογίες, τα σαρκώδη χείλη και ο αισθησιασμός που αποπνέει έχουν τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων της μόδας και το η Σύλβια αισθάνεται τυχερή για τις συνεργασίες που πρόσθεσε στο βιογραφικό της αλλά και για το γεγονός ότι πήρε μέρος στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η καθημερινότητά της είναι πολύ κουραστική καθώς περνάει πολλές ώρες της ημέρας σε κάστινγκ αλλά όποτε έχει χρόνο επισκέπτεται τα αγαπημένα της στέκια.

To Boom Boom Room, το Electric Room και το Provocateur. Λατρεύει τα διάσημα cupcakes του Magnolia, συχνάζει για φαγητό στο café Habana και στο Balthazar.

Όσο για τη φιλοσοφία που της δίνει δύναμη να συνεχίσει να προσπαθεί στη Νέα Υόρκη και την έχει οδηγήσει στην επιτυχία η Σύλβια τη συνοψίζει σε μια φράση: «Για να πετύχεις χρειάζεται σκληρή δουλειά».

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε την στις πιο όμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

papadak isylvia 1 papadak isylvia 2 papadak isylvia 3 papadak isylvia 4 papadak isylvia 5 papadak isylvia 6 papadak isylvia 7 papadak isylvia 8 papadak isylvia 9 papadak isylvia 10 papadak isylvia 11 papadak isylvia 12 papadak isylvia 13 papadak isylvia 14 papadak isylvia 15 papadak isylvia 16 papadak isylvia 17 papadak isylvia 18 papadak isylvia 19 papadak isylvia 20 papadak isylvia 21 papadak isylvia 22 papadak isylvia 23 papadak isylvia 24 papadak isylvia 25 papadak isylvia 26 papadak isylvia 27 papadak isylvia 28 papadak isylvia 29 papadak isylvia 30 papadak isylvia 31 papadak isylvia 32 papadak isylvia 33 papadak isylvia 34 papadak isylvia 35 papadak isylvia 36 papadak isylvia 37 papadak isylvia 38

papadak isylvia 32 papadak isylvia 36 papadak isylvia 39 papadak isylvia 40 papadak isylvia 41 papadak isylvia 42 papadak isylvia 43 papadak isylvia 44 papadak isylvia 45 papadak isylvia 46 papadak isylvia 47 papadak isylvia 48 papadak isylvia 49 papadak isylvia 50 papadak isylvia 51 papadak isylvia 52 papadak isylvia 53 papadak isylvia 54 papadak isylvia 55 papadak isylvia 56 papadak isylvia 57 papadak isylvia 58 papadak isylvia 59 papadak isylvia 60 papadak isylvia 61 papadak isylvia 62



Spread the love