Spread the love


Εγώ με τον Brad Pitt έχω πρόβλημα είπε ο Γιώργος Τράγκας, και δεν ξηγήθηκε καλά στην Angelina Jolie. Αλλά, είπε συνεχίζοντας,  κι αυτή το έχει παρακάνει. Έχει ανορεξία και είναι όλο κόκαλά από πάνω μέχρι κάτω, έχει κάνει και διάφορα και ο άλλος βαρέθηκε.


Του κουβαλάει όλο παιδιά στο σπίτι, και δεν βρίσκει ώρα να γ@μήσει είπε ο Γιώργος Τραγκας αφήνοντας τους παρουσιαστές της εκπομπής αποσβολωμένους.

Ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος ξεκίνησε να μιλά για τις τηλεοπτικές άδειες, τα κανάλια, τη διαδικασία της αδειοδότησης, αλλά και την κυβέρνηση. Κουβέντα στην κουβέντα ο δημοσιογράφος ξεκίνησε τα πιο αιχμηρά σχόλια, όπως αυτά που συνηθίζει στη ραδιοφωνική εκπομπή του και οι παρουσιαστές του «Έτοιμο το πρωινό» μάλλον δεν ήταν έτοιμοι για αυτό που θα ακολουθούσε

Ένα απλό «μαλ@κίες» ήταν η αρχή, με την Κατερίνα Καραβάτου να δοκιμάζει ένα ετεροχρονισμένο «μπιπ».

«Επειδή τα έχω ξαναζήσει πιστεύω ότι έχουν ρεκόρ Γκίνες στην ηλιθιότητα, στην ανοησία, στην άγνοια και στην απειρία.»

«Εντάξει, μην τα λέτε όμως τώρα κι εσείς από εδώ γιατί θα με πιάσει κι εμένα δύσπνοια, δεν μπορώ» απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Υπήρχε ένα ηλίθιο επιχείρημα ότι η αγορά αντέχει μόνο 4 κανάλια. Δεν θέλω να πω την φράση, αλλά θα το πω …τσάι με παπα… για να μην πω τσάι με παπα…..» σχολίασε σε λίγη ώρα ο Γιώργος Τράγκας κάνοντας τους παρουσιαστές να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα και να προσπαθούν να σταματήσουν τον χειμαρρώδη και ανεξέλεγκτο λόγο του δημοσιογράφου.

«Αν κλείσουμε, να κλείσουμε σε τρεις μήνες, όχι αύριο!» σχολίασε ο Κρατερός Κατσούλης και λίγο αργότερα συνέχισε: «Έτσι δεν έχουμε και το ρίσκο των τριών μηνών, τόσα που έχουν ειπωθεί μπορεί από αύριο να μην εκπέμπουμε. «Τόσο καλά που τα πηγαίνει αυτή η εκπομπή, τόσο λίγο να κρατήσει, κρίμα» σχολίασε επίσης στο ίδιο κλίμα η Κατερίνα Καραβάτου.

Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή, γιατί μπορεί να προσπάθησαν να αλλάξουν θέμα, αλλά και ο χωρισμός του Μπράντ Πιτ από την Ατζελίνα Τζολί δεν κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Καλά κι αυτή τώρα το έχει παρακάνει, έχει ανορεξία, έχει γίνει κόκκαλα από πάνω μέχρι κάτω, νομίζεις ότι βλέπεις σούπα από κόκαλα. Κι ο άλλος έχει βαρεθεί, του κουβαλάει όλο παιδιά στο σπίτι, δεν βρίσκει ώρα να γαμ….» έλεγε ο Γιώργος Τράγκας!

Δείτε τον Γιώργο Τράγκα στο facebook

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμα

Χαμός από το διαζύγιο μεταξύ Angelina Jolie – Brad Pitt



Spread the love