Spread the love


Η Πόπη Μαλλιωτάκη μιλάει για τα πεθερικά της. «Μέχρι και πριν τρία χρόνια τους μίλαγα, όμως..  «Καλά δεν ντρεπόμαστε; Δεν ντρέπεσαι; Πας να του ξύσεις τις πληγές;» και από τότε τους σιχάθηκα.. Τελείωσε».

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Μπάμπης δεν με αγαπούσε, ακόμα και όταν ήταν με άλλη γυναίκα.. «Φωτιές άναψε» με τις δηλώσεις της η Πόπη Μαλλιωτάκη όταν άρχισε να μιλά για τα πεθερικά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του συζύγου της Μπάμπη Λαζαρίδη και με δάκρυα στα μάτια η Πόπη αφηγήθηκε τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν.

«Με παίρνει ο διευθυντής από την δισκογραφική μου εταιρεία και μου λέει «σαν να άκουσα στην τηλεόραση ότι έγινε ένα ατύχημα, δεν παίρνεις τηλέφωνο να δεις τι συνέβη;».

Δεν προλαβαίνω να το κλείσω για να πάρω τον Μπάμπη και αμέσως το ένα τηλέφωνο πίσω από το άλλο και ήταν ένας συνθέτης αυτός και μου λέει «Πόπη είμαι έξω από τις Μούσες, πάρε ένα τηλέφωνο γιατί σαν να άκουσα ότι σκότωσαν τον Μπάμπη», έτσι ακριβώς όπως σου το λέω».

Όταν η συζήτηση «πήγε» στους γονείς του αδικοχαμένου επιχειρηματία και τη σχέση τους σήμερα, η τραγουδίστρια τόνισε σε έντονο ύφος:

«Μέχρι και πριν τρία χρόνια τους μίλαγα, το Πάσχα του 2013 παίρνω ένα τηλέφωνο για να τους πω «Χρόνια Πολλά» και άρχισε να μου λέει για το παιδί ότι όποτε παίρνει τηλέφωνο, δεν με ρωτάει για τον πατέρα του και λέω «Καλά δεν ντρεπόμαστε; Δεν ντρέπεσαι; Πας να του ξύσεις τις πληγές;» και από τότε τους σιχάθηκα, λέω, δεν θέλω δεν ξαναπαίρνω τηλέφωνο. Τελείωσε».

Δείτε την στο facebook και στο instagram

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί;

Η Πόπη Μαλλιωτάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιεράπετρα της Κρήτης, αυτό είναι γνωστό! Αυτό που είναι άγνωστο και μείναμε άφωνοι όταν το διαβάσαμε, ήταν ότι η τραγουδίστρια έχει σπουδάσει νοσηλευτική στο Ηράκλειο.

Πόπη Μαλλιωτάκη

Ναι, καλά διαβάσετε! Σπούδασε νοσηλευτική και υπήρξε νοσηλεύτρια για κάποια χρόνια, όμως η μεγάλη της αγάπη για την μουσική την έκανε να τα παρατήσει όλα και να ασχοληθεί με το τραγούδι. Την αποκάλυψη, την έκανε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της.

Η γνωστή τραγουδίστρια σχεδόν καθημερινά «κολάζει» τους διαδικτυακούς της φίλους με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει. Το φθινόπωρο μπορεί να έχει μπει για τα καλά, όμως εκείνη συνεχίζει τα μπάνια της και δεν την πτοεί τίποτα.

Πόπη Μαλλιωτάκη

Η γνωστή τραγουδίστρια «ανέβασε» ακόμη μία φωτογραφία της με μαγιό και προκάλεσε «εγκεφαλικά»..

Δείτε την Πόπη Μαλλιωτάκη  στο νέο της τραγούδι «Με Ράγισες»



Spread the love