Spread the love


Η Μιχαέλα Γιαπιτζάκη μετά το τίτλο «Β’ Αναπληρωματική Μiss Κρήτη» κάνει επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας, με υπέροχες φωτογραφήσεις που αναδεικνύουν τα τέλεια χαρακτηριστικά του προσώπου της, τα εκφραστικά της χείλια αλλά και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.


Από την αρχή που την είδαμε εντυπωσιαστήκαμε γιατί είναι γέννημα θρέμμα Κρητικιά, η Μιχαέλα ασχολείται από τα 15 της με τον χώρο της φωτογραφίας και της μόδας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Κρήτη είναι ένα νησί το οποίο εκτός από όμορφα τοπία και τις παραλίες, μας χαρίζει και πολύ όμορφες γυναίκες, και θα το διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ο λόγος για την Ηρακλειώτισσα καλλονή Μιχαέλα Γιαπιτζάκη, η οποία είναι εξίσου εντυπωσιακή, τόσο ως ξανθιά, όσο και ως μελαχρινή.

Γεννημένη το 1996, η 19χρονη γαλανομάτα με τα σαρκώδη χείλη, ασχολείται ήδη με το μόντελινγκ τρία χρόνια, και τα πάει περίφημα κάνοντας φίλους και οικογένεια υπερήφανους.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλές κορίτσι, που συμμετείχε στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, και έφυγε χαρούμενη διότι κατόρθωσε να αποσπάσει τον τίτλο της Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη.

Τα επαγγελματικά της σχέδια πήραν σάρκα και οστά στο μόντελινγκ, και έχει ανοίξει δρόμος για μια καριέρα, αφού μπορεί να ανέβει όσο πιο ψηλά μπορεί στον χώρο της μόδας, καθώς τον λατρεύει και την εκφράζει απόλυτα, πάντα όμως με σταθερά βήματα και σε γερές βάσεις.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχα αναφέρει ότι της αρέσει να «Βοηθά τους ανθρώπους σε ό,τι χρειαστούν, και συγχωρεί εύκολα, κάτι που δεν θα έπρεπε να κάνει.»

Έτσι, καταγράφει ως πιο δυνατό σημείο της την προσωπικότητά της, και της αρέσει όταν γίνεται με ευγενικό τρόπο.

Αυτή τη φορά η Μιχαέλα πόζαρε μπροστά στον φακό του Χρήστου Τόσκα (Xristos Toska) και μας χάρισαν ένα τέλειο αποτέλεσμα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ακολουθούν.

Στους συντελεστές της φωτογράφιση πρέπει να αναφέρουμε ότι hair styling: Κλειό Γιαγιόζη, Backstage video: Γιώργος Χριστουλάκης, και χορηγός ήταν ο Μιχάλης Αντιφαντάκης (Mike Tatoo).

Η Εταιρεία σκαφών αναψυχής Nereus Yachting (nereusyachting.com) φιλοξενησε το όλο project, αφού οι διοκτήτες Μαρία Καγιαμπάκη και Γιάννης Μαργέτης αγκάλιασαν την προσπάθεια, και διέθεσαν το σκάφος τους με το όνομα «Μιχαήλ» για να πραγματοποιηθεί η φωτογράφηση.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε την Μιχαέλα Γιαπιτζάκη σε τελευταία ολοκληρωμένη δουλεία της:

Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα Γιαπιτζάκη Μιχαέλα ΓιαπιτζάκηΤέλος, θα πρέπει να δείτε κι ένα βίντεο κατά τη διάρκεια άλλης μια καταπληκτικής φωτογράφησης προς τα τέλη Ιουνίου.

Δείτε ακόμα:

H Μιχαέλα Γιαπιτζάκη, αναπληρωματική Miss Κρήτη (ΦΩΤΟ)



Spread the love