Spread the love


Η Αικατερίνη Ρένεση είναι μια κοπέλα από την βόρεια Ελλάδα που σπούδασε γυμναστική ακαδημία, και ασχολείται επαγγελματικά ως γυμνάστρια σε γνωστό γυμναστήριο βοηθώντας τους φίλους της να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται. Απολαύστε τη.

Η Κατερίνα Ρένεση, πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και έχει πραγματικό πολύ όμορφο σώμα, εκτός των πολύ εκφραστικών χαρακτηριστικών του προσώπου της. Στο χώρο των social media βασιλεύουν οι ξανθιές, αλλά εδώ υπάρχει σαφώς εξαίρεση.

Μας ενημερώνει στο προφίλ της στο facebook ότι πήγαινε στο 2o Γενικό Λύκειο Ζακύνθου (Παναγούλα), αλλά ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη. Γεγονός είναι ότι η Μακεδονία τραβάει σαν μαγνήτης τα όμορφα κορίτσια.

Είναι Υδροχόος στο ζώδιο, και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εκμυστηρευτεί ότι «στόχος μου είναι η ανεξαρτησία! Θέλω να είμαι επιτυχημένη στο χώρο της δουλειάς μου και αργότερα ν δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια

Σήμερα δουλεύει στο γνωστό γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης «the gym» που είναι στο Ωραιόκαστρο όπου και το έχει επιλέξει ως τόπο κατοικίας της, αφού δουλεύει ως personal trainer

Μάλιστα, σαν στιγμή αδυναμίας θεωρεί ότι: «Όταν ερωτεύομαι νιώθω ευάλωτη»

Δεν το κρύβει ότι είναι δεσμευμένη, αν και όπως παραδέχεται ότι τα πράγματα στο φλερτ έχουν αλλάξει λίγο: «Υπάρχει φλερτ στην εποχή μας αλλά όχι έξυπνο όπως παλιότερα».. «Το ωραιότερο φλερτ ήταν για την χαρακτηριστική μαύρη μικτή ελιά που έχω πάνω απ το μάγουλο μου Beaty spot».

Η Κατερίνα Ρένεση πιστεύει ότι το «ιδανικό αρσενικό ένας ειλικρινής και προστατευτικός άντρας σαν μπαμπάς

Τέλος, θα πρέπει να προσθέσουμε ότι προσέχει πολύ τη διατροφή της, για να διατηρήσει αυτό το υπέροχο κορμί, αλλά νευριάζει εύκολα.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση Κατερίνα Ρένεση

#ΒΑΜΒΟΟ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerina Renesi (@renesika) στις



Spread the love