Spread the love


Η Κορίνα Δαμουλιάνου είναι μια παρά πολύ ευγενική κοπέλα που από τα πρώτα της βήματα μπήκε σε εκατομμύρια σπίτια και έγινε πολύ γνωστή ως ένα παιδί «ταλέντο». Ήταν η τηλεοπτική κόρη του Κώστα Καρρά, που τώρα μεγάλωσε και πήρε την ζωή στα χέρια της.

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, υπήρξε τηλεοπτική κόρη του ηθοποιού Κώστα Καρρά στο σίριαλ της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 «Πάτερ Ημών», που μέσα από αυτή την επιτυχημένη της συμμετοχή κατάφερε να γίνει μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες παιδικές φυσιογνωμίες της ελληνικής τηλεόρασης.

H Κορίνα (Κυριακή) Δαμουλιάνου , γεννήθηκε στις 03/05/1985 στην Αθήνα και είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής «Θεμέλιο» του Νίκου Βασταρδή ενώ έχει σπουδάσει και στην Κρατική Σχολή Μπαλέτου.

Έχει κάνει μαθήματα ορθοφωνίας, χορού Oriental και τραγούδι όπως επίσης και πρωταθλητισμό στην ενόργανη γυμναστική.

Την ανακαλύπτει ο Άγγελος Πυριόχος και το 1993 σε ηλικία 8 χρονών κάνει την πρώτη της θεατρική εμφάνιση στο θέατρο «Μπουρνέλλη» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο σπονδυλωτό μιούζικαλ «Χασάπη, γράμματα» σε σκηνοθεσία-χορογραφίες Βαγγέλη Σειληνού και μουσική Μίμη Πλέσσα.

Το 1994 περνάει από οντισιόν ανάμεσα από 1.500 παιδάκια για την τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα/Πέτρου Θεοδώρου στον ΑΝΤ1 «Πάτερ Ημών», σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Πετρινιώτη, όπου η 9χρονη Κορίνα παίρνει επάξια τον πρώτο της ομώνυμο ρόλο και εύλογα χαρακτηρίστηκε «παιδί θαύμα», αφού αμέσως ξεχώρισε λόγω της άνεσής της μπροστά στον φακό και του υποκριτικού της ταλέντου και κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού με φάτσα και νάζι που γλυκαίνουν τον καθένα, ώς Κορίνα Στεργίου, κόρη του Κώστα Καρρά και πλάι’ στην Ελένη Μενεγάκη ως το 1996.

Το 1995 κάνει ένα επεισόδιο στην σειρά του ΑΝΤ1 «Οι μέν και οι δέν» σε σκηνοθεσία Φωτεινής Κοτρώτση, πλάι στον Χάρη Ρώμα σε σενάριο του ίδιου και της Άννας Χατζησοφιά.

Το γλυκό κοριτσάκι που θυμάται ο κόσμος έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα και, μάλιστα, ασχολείται ενεργά με την πολιτική.

Η 31χρονη Κορίνα είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας, ενώ δοκίμασε τις δυνάμεις της και στις εκλογές του 2015, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ωστόσο, κατάφερε να εξασφαλίσει τις απαραίτητες υπογραφές ώστε να πάρει μέρος στο συνέδριο επανίδρυσης της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) και έχει εκλεγεί στο Πολιτικό Συμβούλιο, με καθήκοντα τομεάρχη των Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων.

Δείτε την στο twitter το facebook το facebook το facebook και στο

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Στις εκλογές ήταν υποψήφια στην Β΄Αθήνας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου Κορίνα Δαμουλιάνου

Δείτε περισσότερα εδώ: ishow.gr



Spread the love