Spread the love


Ο λόγος για την 63χρονη Christie Brinkley, το θρυλικό μοντέλο της δεκαετίας των ’80s σε «καυτή» φωτογράφιση με τις κόρες της για λογαριασμό του «Sports Illustrated Swimsuit». Η σέξι Αμερικανίδα πόζαρε με μπικίνι μαζί με τις δύο κόρες της, Alexa Ray Joel και Sailor Brinkley Cook, προκαλώντας πανικό!

Υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα που ποζάραν κατά καιρούς για το περιοδικό «Sports Illustrated Swimsuit» με μαγιό, αλλά αυτή τη φορά έφερε και τις κόρες της για να ποζάρουν μαζί.

Σωστά, κανείς δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε μητέρα και κόρες, αφού το θρυλικό μοντέλο Christie Brinkley, παρά τα 63 της χρόνια επέστρεψε στις σελίδες του «Sports Illustrated Swimsuit»» για να αποδείξει ότι η ηλικία δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν αριθμό.

Για να φέρουμε μια τάξη στην ταραχή που μας προκάλεσε θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Christie Brinkley εμφανίστηκε στο περιοδικό οκτώ φορές μεταξύ 1975-2004, είναι γνωστή για το ρεκόρ της σε τρεις συνεχόμενες δεκαετίες αφού φωτογραφήθηκε το 1979, το 1980 και το 1981.

Μέχρι εκείνο το σημείο, δεν υπάρχει μοντέλο που να είχε πάει ποτέ μπει στο εξώφυλλο δύο φορές στην μια σειρά αλλά ο editor Jule Campbell αποφάσισε να βάλει την Christie Brinkley στο εξώφυλλο του περιοδικού για τρία συνεχόμενα έτη στη σειρά.

Δείτε το κανάλι το Sports Illustrated Swimsuit στο instagram στο youtube

Η Christie βγήκε μαζί με τις κόρες Sailor Brinkley Cook (ηλικίας 18) και Alexa Ray Joel (31 ετών) που είναι χάρμα οφθαλμών.

«Αυτή είναι μια πραγματικό όμορφη στιγμή για μένα», είπε ο Κρίστι.

Δείτε την στο το και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley

Δείτε και ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της στο «Sports Illustrated Swimsuit»:

Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley

Δείτε περισσότερα εδώ: www.si.com



Spread the love