Spread the love


Ο λόγος για την Nicky Gile, που το πιο δυνατό σημείο επάνω της είναι τα τέλεια οπίσθιά της που δεν χάνει ευκαιρία να τα προβάλει με τον καλύτερο τρόπο. Το bikini έχει γίνει η καθημερινή της συνήθεια και δεν λέει να το βγάλει από πάνω της.

Το 24χρονο μοντέλο από τις ΗΠΑ και πρώην τσιρλίντερ Nicky Gile, κόβει την ανάσα με τις καυτές τις πόζες και ταράζει τους followers με τις αναρτήσεις της στο Instagram, επιδεικνύοντας το δυνατό της σημείο, που είναι οι γλουτοί της.

Έχει γεννηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 1993, στο New Jersey, και ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού.

Είναι μια πανέμορφη κοπέλα που χρωστά την φήμη της στα social media, αλλά κυρίως πιο γνωστή από το «καυτό» λογαριασμό της στο Instagram. Έχει κερδίσει τη αυξανόμενη δημοτικότητά της, από τις καθημερινές φωτογραφίες με bikini.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram στις 25 Σεπτεμβρίου, 2011, που εμφανίστηκε να γιορτάζει τα 18α γενέθλιά της, και από τότε άρχισε το ταξίδι της δημοσιότητας.

Έχει συγκεντρώσει πάνω από 799 χιλιάδες followers με μόνο 397 δημοσιευμένες φωτογραφίες της στην προσωπική σελίδα του Instagram της. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Φλόριντα Ατλάντικ την άνοιξη του 2015.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το Facebook και στο Instagram

Είναι ακόμα ένα κορίτσι με τέλειο σώμα, που δεν χάνει να το προβάλει με τον καλύτερο τρόπο, κι αν δεν πιστεύεις δεν έχεις παρά να απολαύσεις τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile

Nicky Gile

Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile Nicky Gile



Spread the love