Spread the love


Η Γιώτα Θωμά είναι ακόμα ένας λόγος που λοξοκοιτάμε τις μελαχρινές, αφού είναι ένα κορίτσι με υπέροχες φωτογραφίες της στα social media, έχει χιούμορ, και όταν φοράει το bikini της δεν αφήνει άντρα για άντρα που να μην θαυμάζει τα κάλλη της.

Oι μελαχρινές είναι πιο γλυκιές αλλά και πιο άγριες μαζί, όπως η Γιώτα Θωμά, που δεν θα στο παίξει «γατούλα», παρά μόνο όταν εκείνη το θελήσει.

Βλέποντας το προφίλ που έχει στο Instagram, αλλά και στο Facebook, θα διαπιστώσεις ότι η η Γιώτα Θωμά είναι πραγματικά σέξι και ταυτόχρονα ταλαντούχα όταν κοιταζει τον φωτογραφικό φακό στις υπέροχες selfies  που ανεβάζει.

Μάλιστα όπως μας πληροφορεί στο Facebook είναι αυτό το χρονικό διαστημα σε σχέση, μένει στην Αθήνα και σπούδασε  Κομμωτική στον ΟΑΕΔ. Επίσης, θα πρέπει να αναφερθεί ότι έχει συμπληρώσει εδώ και πολύ καιρό το όριο των 5.000 χιλιάδων φίλων στον προσωπικό της προφίλ, και ακολουθείται από 18.046 άτομα.

Τέλος, αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι στο Instagram πραγματικά τα «σπάει» αφού εκεί δίνει τον καλύτερό της εαυτό σπάζοντας κάθε ρεκόρ αναγνωρισιμότητας. Φανταστείτε ότι έχει 276 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 117 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά Γιώτα Θωμά

 



Spread the love