Spread the love


Η Αναστασία Θεοδωροπούλου είναι μια πολύ όμορφη νεαρή νομικός και δημοσιογράφος που εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση. Στο Instagram θα την λατρέψεις για τις χαριτωμένες πόζες της.. Αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη πως οι όμορφες γυναίκες μπορούν να τα έχουν όλα!

Μία νεαρή δικηγόρος σπάει τα ταμπού και γκρεμίζει το Instagram με τις όμορφες φωτογραφίες της.

Αποτελεί τρανή απόδειξη πως οι όμορφες γυναίκες μπορούν να τα έχουν όλα!

Με σπουδές στη Νομική και τη δημοσιογραφία, η Αναστασία θέλει να αφήσει το δικό της στίγμα συνδυάζοντας τις δυο της αγάπες. Η Νομική την κέρδισε διότι πάντα ήθελε να επιβάλλει την τάξη και τη δικαιοσύνη.

Η δημοσιογραφία μπήκε στη ζωή της έπειτα από παρότρυνση των καθηγητών της, καθώς το λέγειν της σε συνδυασμό με τη διαρκή είναι χαρακτηριστικά απαραίτητα για αυτήν τη δουλειά.

Έξυπνη, επιτυχημένη και τολμηρή! Και παρότι κάνει καριέρα ως δημοσιογράφος ασχολείται παράλληλα και με το μόντελινγκ αφού έχει αναλογίες που «κόβουν» την ανάσα, και δεν διστάζει να μοιράζεται όμορφες selfies με χιλιάδες followers που την ακολουθούν.

Η ίδια μοιάζε να να απολαμβάνει την σέξι πλευρά της, και γι’ αυτό αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Η νεαρή δικηγόρος με καταγωγή από την Αθήνα όπου είναι και κάτοικος, έχει σπουδάσει Νομική στην Κομοτηνή είναι λάτρης του καλοκαιριού καθώς οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι με το μαγιό.

Η μελαχρινή καλλονή ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων. Η πρώτη της επαφή επαγγελματικά με την δημοσιογραφία είναι στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1. Της αρέσει να κάνει πράγματα που κάνει και ένας bon viveur.

Η Αναστασία είναι ακόμα ένας λόγος που λοξοκοιτάμε τις μελαχρινές, αφού είναι ένα κορίτσι με υπέροχες φωτογραφίες της στα social media, έχει χιούμορ, και όταν φοράει το bikini της δεν αφήνει άντρα για άντρα που να μην θαυμάζει τα κάλλη της.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πολύ χαλαρά, με μόνο 128 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή πάνω από 2,395 χιλιάδων followers..

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αναστασία Θεοδωροπούλου Αναστασία Θεοδωροπούλου Αναστασία Θεοδωροπούλου Αναστασία Θεοδωροπούλου Αναστασία Θεοδωροπούλου Αναστασία Θεοδωροπούλου Αναστασία Θεοδωροπούλου Αναστασία ΘεοδωροπούλουΑναστασία Θεοδωροπούλου Αναστασία Θεοδωροπούλου Αναστασία Θεοδωροπούλου



Spread the love