Spread the love


Ο Κύκλος (The Cirlce) με τον Tom Hanks έρχεται από τις 13 Ιουλίου.Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο best seller του Dave Eggers.

Ο Κύκλος (The Cirlce) με τον Tom Hanks έρχεται από τις 13 Ιουλίου.Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο best seller του Dave Eggers.

Υπόθεση

Όταν η Μέι προσλαμβάνεται στην μεγαλύτερη και πιο ισχυρή εταιρία Τεχνολογίας και Social Media στον κόσμο, θεωρεί ότι αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής της. Καθώς ανέρχεται στην ιεραρχία, ενθαρρύνεται από τον Ιδρυτή της εταιρίας Ίμον να συμμετέχει σε ένα επαναστατικό πείραμα που ξεπερνάει τα όρια της ιδιωτικότητας, της ηθικής και τελικά κάθε προσωπικής ελευθερίας. Η συμμετοχή της στο πείραμα και κάθε απόφαση που λαμβάνει επηρεάζει το μέλλον και τις ζωές των φίλων της, της οικογένειας της αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Δείτε το Official Site, το Facebook  ,το Twitter  και το Instagram της ταινίας

Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

Ο Κύκλος Ο Κύκλος Ο Κύκλος Ο Κύκλος Ο Κύκλος Ο Κύκλος Ο Κύκλος Ο Κύκλος Ο Κύκλος Ο Κύκλος Ο Κύκλος Ο Κύκλος Ο Κύκλος

Πληροφορίες ταινίας

Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ, ΗΑΕ
Γλώσσα: Αγγλικά
Διάρκεια: 110′
Διανομή: Spentzos Film (Ελλάδα), IM Global, STX Entertainment, StudioCanal, EuropaCorp USA, GEM Entertainment, Lionsgate Home Entertainment
Εταιρείες Παραγωγής: Imagenation Abu Dhabi FZ, Likely Story, Parkes+MacDonald Image Nation, Playtone, Route One Entertainment
Εφέ: 11:11 Mediaworks, Locktix

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Πόνσολντ
Ηθοποιοί: Έμα Γουότσον, Τομ Χανκς, Τζον Μποτέγκα, Μπιλ Πάξτον
Είδος: Δράμα, Επιστημονικής Φαντασίας, Θρίλερ
Ημερομηνία Εξόδου: 13 Ιουλίου 2017

 



Spread the love