Spread the love


Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια από της αγαπημένες μας Ελληνίδες τραγουδίστριες που καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα της. Όμως πέσαμε σε ένα βίντεο με συνέντευξή της στο Makedonia tv και διαπιστώσαμε ότι έχει αλλάξει το πρόσωπό της. Δείτε τη.

Βέβαια, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το βίντεο είναι παλαιότερο (του 2013) και εκτός της ενδιαφέρουσας συνέντευξης που εξομολογείται ότι είναι μηχανόβια, εντύπωση προκαλεί η αλλαγή του προσώπου της.

Έχει γεννηθεί στις 17 Οκτωβρίου του 1957, και η σταδιοδρομία της ξεκίνησε το 1979 όταν έγινε μέλος στην Οπισθοδρομική Κομπανία, μια μπάντα φοιτητών που έπαιζαν ρεμπέτικα και λαϊκά, ερασιτεχνικά, σε διάφορα κέντρα της Αθήνας.

Έτσι, ψάξαμε στο Youtube και βρήκαμε ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά της βίντεο για να δούμε τις διαφορές.


Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχουμε συνηθίσει την Ελευθερία Αρβανιτάκη σε εμφανίσεις της με μαγιό. Αλλά σε αυτή τη ζωή όλα μπορούν να συμβούν.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη βρέθηκε τον Αύγουστο του 2012 για λίγες ημέρες στη Ρόδο, στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας με τον Μπάμπη Στόκα.

Η γνωστή τραγουδίστρια συνδύασε φυσικά το ταξίδι με λίγες στιγμές χαλάρωσης και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην πισίνα του ξενοδοχείου της Rodos Palace.

Ελευθερία Αρβανιτάκη Ελευθερία Αρβανιτάκη Ελευθερία Αρβανιτάκη Ελευθερία Αρβανιτάκη Ελευθερία Αρβανιτάκη

«Θεωρώ πως θα αργήσουν πολύ οι καλύτερες μέρες. Και ο μεγάλος μου φόβος είναι μήπως περάσει και στα νέα παιδιά η νοοτροπία των προηγούμενων γενεών, οι οποίες δεν διαθέτουν υπεύθυνους πολίτες.

Η πολιτική, εδώ και πολλά χρόνια, το μόνο που κάνει είναι να κολακεύει τον μέσο πολίτη χωρίς στην ουσία να τον μαθαίνει να γίνεται υπεύθυνος έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχει αυτούς που ψηφίζει. Αυτή είναι μια λάθος νοοτροπία χρόνων η οποία δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα.

Κι όσο δεν είμαστε ικανοί να ελέγχουμε αυτούς που κυβερνούν, τα πράγματα για τη χώρα δεν μπορούν να γίνουν καλύτερα.»

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org



Spread the love