Spread the love


Μετά από 13 χρόνια σχέσης και 4 παιδιά, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν, κάνοντας έναν παραμυθένιο γάμο με πολλούς καλεσμένους, κέφι και χαρά.

Από την τελετή μέχρι το πάρτι, όλα φαίνονταν τέλεια… με το ζευγάρι να κρατάει τα πατροπαράδοτα έθιμα στον γάμο. Συγκεκριμένα, στο εκκλησάκι έφτασε πρώτος ο Σάκης Ρουβάς μαζί με τον μικρό Απόλλωνα και τον Αλέξανδρο, ενώ μετά από λίγο εμφανίστηκε και η Κάτια Ζυγούλη, συνοδευόμενη από τον μπαμπά της και τις κόρες της Αναστασία και Αριάνδη, που ήταν παρανυφάκια.

Το μυστήριο, που τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ολοκληρώθηκε γύρω στις 21:00 και στη συνέχεια οι καλεσμένοι πέρασαν στον χώρο όπου δόθηκε η δεξίωση.

Η στιγμή ήταν μαγευτική, καθώς στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη υπήρχε μία 30μελής συμφωνική ορχήστρα, με τους καλεσμένους να ακούν Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι καθώς εισέρχονταν στο παρεκκλήσια του Αγίου Γεωργίου.

Με ένα δείπνο και πάρτι μέχρι πρωίας, από το οποίο δεν έλειψαν οι όμορφες εκπλήξεις, γιόρτασαν τον γάμο τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τα παιδιά τους.

Ρουβάς

Ρουβάς

Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς

#sakiskatia #MiaZoiMazi #celebritiesnews #paparazzi #celebrities ??? @sakisrouvas @katiazygouli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @fthis.gr στις

 

Οι νεόνυμφοι μπήκαν στην αίθουσα συνοδευόμενοι από Κερκυραίους κανταδόρους, που ήταν ντυμένοι με την παραδοσιακή στολή της Κέρκυρας, της ιδιαίτερης πατρίδας του Σάκη και έπαιζαν γαμήλια τραγούδια του νησιού.

Αφού χαιρέτισαν τους καλεσμένους τους, άρχισε το δείπνο, ενώ, μετά το φαγητό, όλοι πέρασαν στον εξωτερικό χώρο, όπου ακολούθησε πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με ορχήστρα να παίζει ζωντανή μουσική!

Από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της βραδιάς ήταν  η Ελένη Μενεγάκη που συνοδευόταν από τον 30χρονο αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύντροφό της, Θοδωρή Μαροσούλη, η Έλλη Κοκκίνου που δεν συνοδευόταν από τον Γιώργο Μπόγρη, το ζεύγος Μαραντίνη- Χρηστίδου, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Κωστή Μαραβέγια, την Ρούλα Κορομηλά, τον Αντώνη Ρέμο με την Υβόνη Μπόσνιακ, την Έλενα Παπαρίζου με τον σύζυγο της Ανδρέα Καψάλη, τον Αποστόλη Τότσικα με την σύζυγο του Ρούλα Ρέβη, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ευγενεία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον σύζυγος της Βαρδή, η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγος της Δημήτρη Θεοδωρίδη, η Ευαγγελία Αραβανή, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Νίκος Χατζηνικολάου με την σύζυγο του Κρίστυ Τσολακάκη, ο Γιώργος Μαζωνάκης και άλλοι πολλοί.

Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς

Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς Ρουβάς

 

 

 



Spread the love