Spread the love


The Trip to Spain (Ταξίδι στην Ισπανία): Οι 2(duos) amigos επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη. Η ταινία προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Πέμπτη 24 Αυγούστου.

Η τρίτη γαστρονομική εξόρμηση των κωμικών Στιβ Κούγκαν και Ρομπ Μπράιντον, μετά την Αγγλία («Το Ταξίδι» ) και την Ιταλία («Ταξίδι στην Ιταλία» ) είναι στην Ισπανία, όπου επισκέπτονται τα διάσημα γκουρμέ εστιατόριά της.

Το νέο τους road trip, το οποίο διαπερνά τη γραφική ενδοχώρα της πατρίδας του Δον Κιχώτη, ξεκινάει με μια –τι άλλο;– σαρκαστική κρίση μέσης ηλικίας, καθώς οι δύο πρωταγωνιστές συνειδητοποιούν ότι η ζωή τους έχει μπει σε νέα φάση.

Ο Κούγκαν βλέπει να δίνονται περισσότερες ευκαιρίες για δουλειά σε νεότερους συναδέλφους του, ενώ δηλώνει ότι η κατανάλωση αλκοόλ αποτελεί μακρινό παρελθόν και αποφεύγει τα ποτήρια με εκλεπτυσμένα κρασιά που σερβίρονται μπροστά του. Από την άλλη, ο Μπράιντον αντιμετωπίζει τις ευθύνες ενός πατέρα.

Τα ξενύχτια ανήκουν στο παρελθόν, με την πρωινή γυμναστική να αντικαθιστά τις κραιπάλες. Και όλα αυτά με τον ευφράδη Κούγκαν να αρνείται μεγαλοφώνως να αποδεχτεί πως μεγαλώνει, πιστεύοντας ακράδαντα πως έχει τη δυνατότητα να επαναλάβει τις σπουδαίες ερμηνευτικές στιγμές της νιότης του.

Και μια που η κουβέντα ήρθε στις διθυραμβικές… επανόδους, σε αυτό το τρίτο γευσιγνωστικό και άκρως χιουμοριστικό road trip o σκηνοθέτης Μάικλ Γουιντερμπότομ («Το Φιλί της Πεταλούδας», «Jude» ) ακολουθεί τη γνωστή συνταγή των προηγούμενων ταινιών, με το πρωταγωνιστικό ντουέτο να συναγωνίζεται στο ποιος θα κάνει την πιο επιτυχημένη μίμηση διάσημων προσωπικοτήτων, rock ’n’ roll τραγουδιστών έως και πρωτοκλασάτων ηθοποιών την ώρα που απολαμβάνει υψηλής ποιότητας πιάτα.

Οι καλύτερες στιγμές του φιλμ οφείλονται στον αστείρευτο αυτοσχεδιασμό, στις δαιμονισμένες ατάκες και στο φλέγμα των Κούγκαν – Μπράιντον.

Δείτε το Facebook της ταινίας

Πρόκειται για άλλη μία ωδή στο bromance, ένα διασκεδαστικό πορτρέτο της αντρικής φιλίας, το οποίο όμως δείχνει να έχει γράψει αρκετά… χιλιόμετρα και παρουσιάζει πλέον σημάδια κόπωσης. Με προβλήματα στο ρυθμό και τη χημεία των δύο ηθοποιών σε κάποιες στιγμές να ξεθωριάζει, το ισπανικό δείπνο είναι το πιο αδύναμο της σειράς.

Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

The Trip to Spain The Trip to Spain The Trip to Spain The Trip to Spain The Trip to Spain The Trip to Spain The Trip to Spain The Trip to Spain

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Σκηνοθεσία: Μάικλ Γουίντερμποτομ

Παίζουν: Στιβ Κούγκαν, Ρομπ Μπράιντον

Διάρκεια: 108΄

Πρεμιέρα: Πέμπτη 24 Αυγούστου

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Χώρα παραγωγής: Μ. Βρετανία

Καταλληλότητα ταινίας:              Κατάλληλο άνω των 12 ετών

Δείτε και άλλα trailer ταινιών στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)



Spread the love