Spread the love


Η Ζωή Λάσκαρη είχε μιλήσει στο parapolitika.gr και στον Γιάννη Ξυνόπουλο στις 28 Μαρτίου 2016 για την θεατρική της παράσταση, «Νύφη κουράγιο» που παρουσίαζε στο  «Αθηναϊς – Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη», που επέστρεφε μετά από τριανταένα χρόνια στην κωμωδία.

Για την θεατρική της παρουσία είπε ότι μετά από όλους τους μεγάλους συγγραφείς που έχει ανεβάσει έργα τους, από εδώ και πέρα θέλει να κάνει μονό κωμωδίες» ..

Το «Νύφη κουράγιο», είναι σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά.

Μια νύφη, μια πεθερά και η προαιώνια σύγκρουσή τους. Η ιστορία μιας μάνας που διεκδικεί συνεχώς το γιο της, που απορρίπτει μετά βδελυγμίας κάθε σύντροφό του, που μάχεται πεισματικά όποιο ον τολμήσει να διεκδικήσει την προσοχή και την αγάπη του.

ΝΥΦΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Στην ερώτηση εάν ήταν φίλες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μας προέτρεψε να δούμε το βίντεο με την συνέντευξη που της πήρε η Αλίκη το 1992, και απάντησε με ειλικρίνεια ακόμα και σήμερα κάνει εντύπωση ότι «Ήμασταν φίλες με την Αλίκη» ..

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι αυτό που την ενοχλεί πολύ σήμερα είναι η «αισθητική του αμπέχονου» αλλά θα το ξεπεράσουμε κι αυτό..

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πάντα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η κ. Ζωή Λάσκαρη έγραφε τις απόψεις της, και την τελευταία φορά αναστάτωσε τα media με την ανάρτηση της για το προσφυγικό, αφού ζητούσε να δικαστούν ο πρώην πρόεδρος την ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπλερ, αφού όπως υποστηρίζει αυτοί ήταν που ξεκίνησαν τον πόλεμο, που σαν συνέπεια είχε τους χιλιάδες μετανάστες. «Να πάρουν οι Βρετανοί και οι Αμερικάνοι στις χώρες τους μετανάστες» ζήτησε με ανάρτηση της..

Στην ερώτηση εάν θα κατεβεί στην πολιτική απάντησε ότι «όχι δεν κάνω για την πολιτική, απλά θέλω να λέω την γνώμη μου»..

Μίλησε ακόμη για την τρομοκρατία, τις παλιές της ταινίες, για την οικογένειά της, τον Δημήτρη Κουτσούμπα του ΚΚΕ, και άλλα, σε μια συνέντευξη τηλεφωνική, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου 2016.

Ακούστε το ηχητικό με την συνομιλία, και τη Ζωή Λάσκαρη να κλέβει την παράσταση, αφού η «ζωντάνια» της μας είχε κάνει να την λατρέψουμε.

Ακούστε το ηχητικό που ακολουθεί:



Spread the love