Spread the love


Μια απίστευτη στιγμή έζησε η «Μις Ισπανία» όταν έκανε πασαρέλα μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες μοντέλα, υπό το άγρυπνο βλέμμα του οπερατέρ, έκανε μια στροφή, στραβοπάτησε και έπεσε στην πισίνα. Αξίζει να το δεις.

Ο λόγος για το βίντεο της χρονιάς όπου η καλλίγραμμη υποψήφια για το τίτλο της «Μις Ισπανία» πέφτει χωρίς να το θέλει, σε ένα απίστευτο ατύχημα που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, στην πισίνα!

Η πασαρέλα είχε στηθεί δίπλα στην πισίνα, και τελικά αποδείχτηκε μεγάλη ανοησία, αφού όλα τα κορίτσια φορούσαν ψηλά τακούνια, και κάλλιστα θα μπορούσαν ανά πάσα τη ώρα να παραπατήσουν και να βρεθούν στο νερό, όπως συνέβη στην άτυχη Pilar Magro που πήρε μέρος στον διαγωνισμό, ως υποψήφια για την ανάδειξη της Μις Ισπανίας.

Την ώρα που η καλλίγραμμη Ισπανίδα περπατά αγέρωχα με ύφος μοντέλου, προσπάθησε να κάνει μια φιγούρα αφού έβλεπε ότι η κάμερα την κατέγραφε, αλλά δεν υπολογίζει καλά, έχασε την ισορροπία της και τελικά κατέληξε μέσα στην πισίνα προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε όλους του παρευρισκόμενους.

Ευτυχώς στο σημείο υπήρχε ναυαγοσώστης, ο οποίος έσπευσε να την βοηθήσει. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό το άτυχες συμβάν έπαιξε ρόλο στην εκλογή της, αλλά για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το πολυπόθητο στέμμα, με την κορδέλα της νικήτριας φόρεσε τελικά η Sofia del Prado.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love