Spread the love


Το πιο διαστημικό γιοτ στον κόσμο, το γνωστό «Adastra» έκανε την εμφάνιση του στη Μύκονο αφήνοντας τους κατοίκους και τους τουρίστες που παραμένουν ακόμα στο νησί, με το στόμα ανοιχτό καθώς ο σχεδιασμός του δεν μπορεί να μην τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Το εντυπωσιακό σκάφος που μπορεί να πλοηγηθεί και μέσω iPad έριξε άγκυρα στον κόλπο της Ψαρρούς και ανήκει σε έναν πολυεκατομμυριούχο εφοπλιστή που έχει την έδρα του στο Χονγκ Κονγκ.

Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η τιμή του σκάφους δεν είναι καθόλου ασήμαντη, αφού ο ιδιοκτήτης του ξόδεψε 18 εκατομμύρια ευρώ για να το αποκτήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το θαλάσσιο υπερθέαμα κινεζικής ναυπήγησης έχει μήκος 42,5 μέτρα, πλάτος 16 μέτρα και διαθέτει υπερπολυτελείς χώρους αντίστοιχους με εκείνους ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων όπου μπορούν να φιλοξενηθούν εννέα επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος.

Αρκετοί είναι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν «τρι-μαράν» για την «ικανότητά» του να κόβει στην μέση τα κύματα της ανοιχτής θάλασσας!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το «Adastra» στο shuttleworthdesign.com

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες του σκάφους «Adastra»που ακολουθούν:

Adastra Adastra Adastra Adastra Adastra Adastra Adastra Adastra Adastra Adastra Adastra Adastra Adastra Adastra Adastra Adastra



Spread the love