Spread the love


Η ταινία «Leatherface» αποτελεί το prequel του «Σχιζοφρενή Δολοφόνου με το Πριόνι» και έρχεται προσεχώς στις 20 Οκτωβρίου στα ελληνικά σινεμά από την ODEON.

Τίποτα δεν είναι πιο τρομακτικό από ένα παιδικό νανούρισμα που ακούγεται πάνω από μονταρισμένες σκηνές άγριας βίας. Από αυτή την άποψη το ‘Leatherface’ είναι πραγματικά τρομακτικό: διαθέτει ένα πολύ καθησυχαστικό νανούρισμα και μερικές απείρως ενοχλητικές σκηνές ωμής βίας.

Απροκάλυπτης, gore βίας, όμως. Με κομμένα μέλη ανθρώπων και ζώων, με σφαγμένα μωρά και διαμελισμένα κοριτσάκια, με εξαγριωμένους ψυχοπαθείς που δραπετεύουν από ιδρύματα και ξεκληρίζουν σπίτια.

Στη μέση όλων αυτών, ο σμπαραλιασμένος Stephen Dorff και στο background όλων αυτών μια από τις πιο παρεξηγημένες σειρές τρόμου του σινεμά. Το ‘Leatherface’ είναι το πρήκουελ και ταυτοχρόνως το reboot του ‘Texas Chainshaw Massacre’, της ταινίας που στα ελληνικά βιντεοκλάμπ έκανε καριέρα ως ‘Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι’.

Το ‘Leatherface’ μας ξεναγεί στα ανατριχιαστικά εφηβικά χρόνια του μικρού γιου της οικογένειας Σόγιερ, του ανθρώπου που στην πορεία της ζωής του θα γίνει τέρας, ο γνωστός σε όλους μας δολοφόνος με το αλυσοπρίονο. Το πρώτο trailer της ταινίας μας πείθει ότι στα τέλη Οκτωβρίου θα απολαύσουμε μια ωραία, ακομπλεξάριστη ταινία τρόμου, με αναίτιες μαζικές σφαγές και τριπλή μερίδα φρίκης. Τις μικρές χαρές, δηλαδή, που όλοι αποζητάμε από μια ταινία τρόμου:

Μετά απ’ αυτό, θα συμφωνήσεις ότι δεν έχει σημασία που το ‘Texas Chainshaw Massacre’ έχει ήδη ένα πρήκουελ που αφηγείται τα εφηβικά χρόνια του δολοφόνου μας. Ούτε το γεγονός ότι υπάρχει ήδη μια ταινία που λέγεται ‘Leatherface’ (και αποτελεί μέρος της όλης saga). Για τους δημιουργούς και τους φανς αυτής της σειράς, κάθε φορά είναι η δεύτερη φορά. Όλα έχουν ως σημείο αναφοράς την original ταινία του 1974 και παριστάνουν ότι δεν υπήρξαν οι υπόλοιπες ταινίες.

Το ίδιο συμβαίνει κι εδώ, αλλά δεν πτοούμαστε. Leatherface και τα μυαλά στο πριόνι.

Δείτε το Facebook της ταινίας

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Μπουστίγιο, Ζιλιέν Μορί
Ηθοποιοί: Στίβεν Ντορφ, Λίλι Τέιλορ, Σαμ Στράικ, Τζέιμς Μπλουρ, Φιν Τζόουνς
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

«Leatherface» «Leatherface» «Leatherface» «Leatherface»Δείτε και άλλα trailer ταινιών στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 

 



Spread the love