Spread the love


Μεγάλος σάλος δημιουργήθηκε από τον Αμερικανό ράπερ Rick Ross με το βίντεο κλιπ που γύρισε στην Σαντορίνη, και είχε πλάνα από κοπέλες με bikini αλλά και λήψεις μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευστρατίου Βουρβούλου Θήρας.

O Αμερικάνος ράπερ Rick Ross, βρέθηκε στη Σαντορίνη για τα γυρίσματα του video clip του για το τραγούδι «Santorini Greece» το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ «Rather You than me», προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, μαζί με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 και μέχρι σήμερα το έχουν δει περισσότεροι από 1.329.359 εκατομμύριο χρήστες του διαδικτύου.

Τα γυρίσματα έγιναν σε γραφικά σημεία του νησιού, προσφέροντας όμορφες εικόνες του, ως μια μορφή διαφήμισης της Αιγαιοπελαγίτικης ομορφιάς στο Αμερικανικό κοινό, ωστόσο, οι εναλλαγές των πλάνων που τον δείχνει να τραγουδά μέσα σε εκκλησία, μπροστά από την Αγία Τράπεζα με φόντο τις εικόνες, παράλληλα με bikini girls προκάλεσαν δικαιολογημένες αντιδράσεις.

Αρκετοί πιστεύουν ότι «εκμεταλλεύτηκε» το γεγονός ότι οι Ελληνορθόδοξοι είναι πολύ πιο χαλαροί στις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, με σαφώς πολύ πιο ήπιες αντιδράσεις από τους Μουσουλμάνους, που για τέτοια θέματα ξεκινάνε πόλεμο.

Δείτε τον βιογραφικό του στη wikipedia.org

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Θήρας τονίζει: «Με θλίψη σήμερα λάβαμε γνώση της χρήσεως του εσωτερικού χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Ευστρατίου Βουρβούλου Θήρας ως “σκηνικού” για την κινηματογράφηση μουσικού βίντεο.

Το επαίσχυντο αυτό γεγονός συνέβη χωρίς καμία γνώση και άδεια της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού & Νήσων.

Αυθημερόν διατάχθηκε πειθαρχική διαδικασία για την εξακρίβωση των συνθηκών του περιστατικού και την απόδοση ευθυνών για τη βεβήλωση του ιερού χώρου, ενώ θα ζητηθεί και δικαστική προστασία κατά παντός υπευθύνου».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον ακολουθούν περισσότεροι από 6,9 εκατομμύρια follower, ενώ στο Facebook η σελίδα του αρέσει σε 8.900.819 εκατομμύρια άτομα.

Δείτε τον στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε το κανάλι του στο youtube.com



Spread the love