Spread the love


Η Μέρα της Μαρμότας έχει γίνει πια το πρότυπο πολλών νέων ταινιών. Παραδόξως, όχι τόσες πολλές ταινίες τρόμου. Αυτό έρχεται να μας το θυμίσει το «Happy Death Day» (ο τίτλος αρχικά τα σπάει!), στο trailer του οποίου βλέπουμε μια κοπέλα, έναν μασκοφόρο και μια δολοφονία.

Η Μέρα της Μαρμότας έχει γίνει πια το πρότυπο πολλών νέων ταινιών. Παραδόξως, όχι τόσες πολλές ταινίες τρόμου. Αυτό έρχεται να μας το θυμίσει το Happy Death Day (ο τίτλος αρχικά τα σπάει!), στο trailer του οποίου βλέπουμε μια κοπέλα, έναν μασκοφόρο και μια δολοφονία.

…Και μετά, μια κοπέλα, έναν μασκοφόρο και μια δολοφονία.

…Και μετά μια κοπέλα, έναν μασκοφόρο και μια δολοφονία.

Παρόλο που όλο αυτό το επαναλαμβανόμενο μοτίβο εμπεριέχει το ρίσκο της …βαρεμάρας, το trailer αποδεικνύει ότι υπάρχουν αρκετά twists που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Δείτε το Site και το Facebook της ταινίας

Περίληψη

Στη νέα ταινία τρόμου, με τις εύστοχες κωμικές ανάσες, ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Μπ. Λάντον (Paranormal Activity: The Marked Ones), μας αφηγείται μια δολοφονία που λαμβάνει χώρα ξανά και ξανά με το ίδιο πάντα θύμα.

Η Τρι Γκέλμπμαν (Τζέσικα Ροθ), μια σνομπ φοιτήτρια, που το μόνο που την αφορά είναι να περνάει καλά, δίχως να την ενδιαφέρει αν πληγώνει με τη συμπεριφορά της τους γύρω της, δολοφονείται την ημέρα των γενεθλίων της, και ξυπνά το επόμενο πρωί για να ξαναζήσει την ίδια μέρα του βάναυσου θανάτου της ξανά και ξανά και ξανά…

Αυτή, όμως, η επανάληψη της ίδιας ημέρας είναι που της δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσει να βρει την ταυτότητα του δράστη προκειμένου να αποτρέψει τη δολοφονία της.

Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

«Happy Death Day» «Happy Death Day» «Happy Death Day» «Happy Death Day» «Happy Death Day» «Happy Death Day»

«Happy Death Day»

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΠ. ΛΑΝΤΟΝ

Σενάριο:              ΣΚΟΤ ΛΟΜΠΝΤΕΛ

Ηθοποιοί:            ΙΣΡΑΕΛ ΜΠΡΟΥΣΑΡΝΤ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΡΟΘ, ΡΟΥΜΠΙ ΜΟΝΤΙΝ

Διάρκεια:            1 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    ΘΡΙΛΕΡ

Χώρα παραγωγής:          ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

 

Δείτε και άλλα trailer ταινιών στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love