Spread the love


“Kidnap”-(Απαγωγή): Μπορεί να μην υπάρχει περίπτωση να δούμε ανάλογη σκηνή με εκείνη που ο Λίαμ Νίσον κάνει το αίμα του απαγωγέα της κόρης του (και το δικό μας) να παγώσει μιλώντας από το κινητό τηλέφωνο, αλλά έστω και έτσι, η Χάλε Μπέρι δείχνει αποφασισμένη να βρει τον γιο της που έπεσε θύμα απαγωγής.

Μπορεί να μην υπάρχει περίπτωση να δούμε ανάλογη σκηνή με εκείνη που ο Λίαμ Νίσον κάνει το αίμα του απαγωγέα της κόρης του (και το δικό μας) να παγώσει μιλώντας από το κινητό τηλέφωνο, αλλά έστω και έτσι, η Χάλε Μπέρι δείχνει αποφασισμένη να βρει τον γιο της που έπεσε θύμα απαγωγής.

Όλα αυτά στο κάπως βαρυφορτωμένο τρέιλερ για το “Kidnap” του Λουίς Πριέτο (“Pusher”), σε σενάριο Νέιτ Λι (παραγωγός στα Jackass & Bad Granpa), όπου η πρώτη μαύρη ηθοποιός με Όσκαρ (για το “Monster’s Ball”) που μάλιστα παραμένει καυτή και στα 50 της, δεν θα κωλώσει πουθενά μέχρι να επανενωθεί με το παιδί της.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μία μέρα στο πάρκο, σαν όλες τις άλλες , μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν η Κάρλα αντιλαμβάνεται ότι άγνωστοι αρπάζουν τον 6χρονό γιο της, τον πετάνε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και απομακρύνθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες κυκλοφορίας και η Κάρλα δεν έχει κινητό για να καλέσει την αστυνομία. Της μένει μόνο μια επιλογή αν δεν θέλει να χάσει τον παιδί της για πάντα: να καταδιώξει η ίδια το άγνωστο αυτοκίνητο.
Δείτε to trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

"Kidnap"

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΛΟΥΙΣ ΠΡΙΕΤΟ

Σενάριο:              ΝΕΪΤ ΛΙ

Ηθοποιοί:            ΧΑΛΙ ΜΠΕΡΙ, ΣΕΪΤΖ ΚΟΡΕΑ, ΚΡΙΣ ΜΑΚΓΚΙΝ, ΛΙΟΥ ΤΕΜΠΛ

Διάρκεια:            95 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    ΘΡΙΛΕΡ

Χώρα παραγωγής:          ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Δείτε και άλλα trailer ταινιών στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love