Spread the love


Η Anastasia Knyazeva έχει κλέψει τις καρδιές στο διαδίκτυο και έχει στεφθεί ως το πιο όμορφο παιδί στον κόσμο, καθώς πολλοί γονείς θα την ήθελαν στην δική τους οικογένεια. Αν δεν πιστεύεται δείτε τις φωτογραφίες της.

Η Anastasia Knyazeva είναι ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι μόλις 6 ετών και είναι από την Ρωσία, όπου ζει. Έχει δυο μεγάλα γαλάζια μάτια και ένα αγγελικό πρόσωπο. Η Anastasia Knyazeva έχει κάνει ήδη τις πρώτες της φωτογραφήσεις ως μοντέλο και έχει καταμετρήσει χιλιάδες θετικά σχόλια στις διαφημιστικές καμπάνιες που έχει συμμετάσχει, και σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ανακηρυχθεί ως το πιο όμορφο κοριτσάκι του κόσμου παίρνοντας τα σκήπτρα από την δεκαεξάχρονη πλέον Γαλλίδα Thylane Blondeau.

Η Αναστασία έχει όπως όλα τα γνωστά μοντέλα προσωπική σελίδα στο Instagram το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες το χειρίζεται η μητέρα της Άννα και με 844 δημοσιευμένες φωτογραφίες της εχει τραβήξει περισσότερους από 557 χιλιάδες followers.

Για να μην το κουράζουμε με λέξεις που ίσως χάνουν την αξία τους σας παραθέτουμε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Είναι το πιο όμορφο παιδί στον κόσμο ή όχι:

Δείτε τη στο Instagram

Πηγή: parapolitika.gr



Spread the love