Spread the love


Κανείς δεν περίμενε αυτόν τον χωρισμό, γιατί η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη είχε βρει τον άνθρωπό της τα τελευταία χρόνια και αθόρυβα ζούσαν τον έρωτά τους, αλλά το ζευγάρι επέλεξε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο όταν γύρισαν από το κτήμα του που διατηρεί στην Ηλεία ο Τέλης Κουτσούκος ο σύντροφος μέχρι χθες της Ελένης Βιτάλη.

Τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι που ήξεραν πως ο οδηγός της Ελένης, ο οποίος εξελίχθηκε σταδιακά στον πιο στενό συνεργάτη της, ήταν ο σύντροφός της και στη ζωή. Η ίδια, σε συνέντευξή της σε κυπριακή εφημερίδα τον Μάιο του 2015, ένιωσε την ανάγκη να εξομολογηθεί δημόσια ότι βιώνει και πάλι την ευλογία του έρωτα, δίχως όμως ν’ αποκαλύψει κανένα στοιχείο του αγαπημένου της, πλην του μικρού ονόματός του.

Ελένη Βιτάλη

Ο κ. Τέλης Κουτσούκος κατάγεται από τα Κρέστενα Ηλείας και η συμπάθεια με την μεγάλη ντίβα του τραγουδιού υπήρξε αμοιβαία από την πρώτη στιγμή. Το φλερτ ήρθε λίγο αργότερα κι από ένα σημείο και μετά η Ελένη άρχισε να κυκλοφορεί μόνο με το ταξί του.

Η τραγουδίστρια φρόντισε να κρατήσει το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια μέχρι να μιλήσει γι’ αυτόν δημόσια. Και πάλι όμως, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για εκείνον ή για την επαγγελματική ιδιότητά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «espresso» το ζευγάρι επέλεξε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά όπως σχολίασε καλά πληροφορημένη πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας: «Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη ακριβώς και πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Άλλωστε, οι δυο τους κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και ήταν ελάχιστοι οι άνθρωποι στους οποίους μιλούσαν για τον δεσμό τους. Το σίγουρο είναι πως η πρώτη κίνηση για το φινάλε ήρθε από την πλευρά της Ελένης».



Spread the love