Spread the love


H ταινία «Molly’s Game» είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα της «πριγκίπισσας του πόκερ» Μόλι Μπλουμ. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του βραβευμένου με Όσκαρ, Άαρον Σόρκιν («The Social Nterwork», «Moneyball», «Steve Jobs», «A Few Good Men»), στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Yπόθεση

Η Μόλι Μπλουμ, μια νέα χαρισματική σκιέρ των Ολυμπιακών Αγώνων, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αθλητισμό μετά από έναν τραυματισμό. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις σπουδές της στη Νομική, η Μόλι ξεκινά να δουλεύει ως υπεύθυνη ενός χώρου στον οποίο διοργανώνονται παρτίδες πόκερ με υψηλά πονταρίσματα και στις οποίες συμμετέχουν κινηματογραφικοί αστέρες, επιχειρηματίες και διαβόητοι μαφιόζοι. Για μία λαμπερή δεκαετία, η Μόλι απολαμβάνει την επιτυχία και τα χρήματα, όμως η «τύχη» της τελειώνει όταν το «παιχνίδι» της μπαίνει στο μάτι της ρωσικής μαφίας. Μέσα στη νύχτα, συλλαμβάνεται από 17 πράκτορες του FBI με αυτόματα όπλα και έρχεται αντιμέτωπη με εγκληματικές κατηγορίες…

Δείτε το Site, το Facebook, το Twitter και το Instagram

Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

«Molly's Game»

«Molly's Game»

«Molly's Game»

«Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game» «Molly's Game»

Δείτε και άλλα trailer ταινιών στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΑΑΡΟΝ ΣΟΡΚΙΝ

Σενάριο:              ΜΟΛΙ ΜΠΛΟΥΜ & ΑΑΡΟΝ ΣΟΡΚΙΝ

Ηθοποιοί:            ΚΕΒΙΝ ΚΟΣΤΝΕΡ, ΙΝΤΡΙΣ ΕΛΜΠΑ, ΜΑΪΚΛ ΣΕΡΑ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΣΑΣΤΕΪΝ

Διάρκεια:            140 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής:          ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ



Spread the love