Spread the love


Ένα από τα παλιότερα εστιατόρια που λειτουργούν στις όμορφες Σπέτσες είναι ο «Στέλιος», που λειτουργεί οικογενειακά από το 1976, κι έχει την νοστιμότερη παραδοσιακή κουζίνα στο νησί, που αν σε φέρει ο δρόμος πρέπει να τις απολαύσεις.

Θα πρέπει να δοκιμάσετε το κοκκινιστό, ορλόφ μοσχαράκι με μελιτζάνες και λιωμένο τυρί στο πήλινο, μουσακά στο πήλινο, πιάτα της σχάρας, θαλασσινά με σπεσιαλιτέ του καταστήματος την γαριδομακαρονάδα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε και τα σπιτικά καλοφτιαγμένα λαδερά, και άλλες τόσες γεύσεις συνοδευμένες από νέα καλοκαιρινά εδέσματα.

Ο λόγος λοιπόν για το παραδοσιακό εστιατόριο εστιατόριο «Στέλιος» που θα το βρείτε επί του παραλιακού δρόμου που οδηγεί από το λιμάνι της Ντάπιας, στον Άγιο Μάμα στις Σπέτσες, και όλοι όσοι το επισκέφτηκαν μιλούν για πεντανόστιμη Ελληνική Κουζίνα που θα τους μείνει αξέχαστη.

Το ανθρώπινο περιβάλλον, η καλή εξυπηρέτηση και οι λογικές τιμές είναι αυτό που κάνουν την γευστική κουζίνα ακόμη πιο νόστιμη.

Στον φιλόξενο χώρο δίπλα στην θάλασσα θα βρείτε γεύσεις από όλο το φάσμα της Ελληνική Παραδοσιακής κουζίνας αλλά και ντόπιες σπεσιαλιτέ τις οποίες σας συνιστούμε ανεπιφύλαχτα να δοκιμάσετε.

Το υπέροχο φαγητό και η άριστη εξυπηρέτηση μας θα κάνουν την επίσκεψη σας στο μαγαζί μας μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη !

Τηλ: 2298 073748

Δείτε το εστιατόριο Στέλιος στο Facebook

Εστιατόριο «Στέλιος» Εστιατόριο «Στέλιος» Εστιατόριο «Στέλιος» Εστιατόριο «Στέλιος» Εστιατόριο «Στέλιος» Εστιατόριο «Στέλιος»



Spread the love