Spread the love


Αν περάσεις από την Σάμο, τότε αξίζει να περάσεις από το γνωστό «δε Bar». Τον πρώτο λόγο έχει η μουσική μαζί με δροσερά κοκτέιλ πάνω στη θάλασσα. Αυτός είναι και ένας λόγος που σας το προτείνουμε.

Η νύχτα στο «δε BAR» αποκτάει την προσωπικότητα που της αξίζει, ντύνεται υπέροχες μουσικές και ενίοτε ροκάρει. Η μουσική που θα ακούσεις , είναι σαν τις εμπειρίες που σας υπόσχεται!

Η νύχτα εκεί φλερτάρει δίπλα στο κύμα, ακολουθεί τις αισθήσεις μαζί με δυνατές συγκινήσεις του καλοκαιριού και ονειρεύεται κάτω από τα αστέρια. Το σημείο έχει έχει εντυπωσιακή ενέργεια που σίγουρα θα σας συνεπάρει.

Μερικές πληροφορίες για την Σάμο:

Η Σάμος είναι στο ανατολικό Αιγαίο που σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει 32.974 κατοίκους. Το νησί είναι σήμερα γνωστό για το γλυκό μοσχάτο κρασί του “Νέκταρ”, την οργιώδη βλάστηση και τα τουριστικά αξιοθέατά του, αλλά και για τις προσωπικότητες που παρείχε στην ελληνική ιστορία, όπως τον Πυθαγόρα, τον φιλόσοφο Επίκουρο, τον αστρονόμο Αρίσταρχο που φέρεται να σχεδίασε τον πρώτο ηλιοκεντρικό χάρτη και άλλους. Επίσης εκεί παρήχθησαν τα πρώτα χάλκινα αγάλματα και τα αγγεία της Σάμου ήταν ξακουστά το 550 π.Χ. Το Ηραίο έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Από την Ικαρία απέχει 10 μίλια, ενώ από τη Μικρασιατική ακτή, ενώ το μέγιστο υψόμετρο είναι 1443 μ. (κορυφή του όρους Κερκετεύς).

Το νησί γνωρίζει μεγάλη τουριστική κίνηση την θερινή περίοδο. Από όλα τα νησιά της Ελλάδας είναι εκείνο που βρίσκεται κοντινότερα στην Τουρκία, από την οποία τη χωρίζει το Στενό της Μυκάλης (ή ο επταστάδιος πορθμός, στην αρχαιότητα), που στο ύψος του του Ποσειδωνίου έχει πλάτος γύρω στα 750 μέτρα (ελληνικά χωρικά ύδατα). Η Σάμος είναι από τα ομορφότερα και πιο πράσινα νησιά της Ελλάδας. Εκτός από τις κορυφές του όρους Κερκετεύς όλο το υπόλοιπο νησί καλύπτεται από οργιαστική βλάστηση. Πυκνά δάση, ελιές, αμπέλια και οπωροφόρα καλύπτουν σχεδόν όλη την έκτασή της από τα υψώματα των βουνών μέχρι τις ακτές.

Δείτε το «δε Bar» στο Facebook

Δείτε το «δε Bar» στον χάρτη:


Κιν: 694 780 7135
Λειτουργεί: Μάιο έως Οκτώβριο
Ανοίγει στις 8:00 μ.μ. 8:00 μ.μ. – 5:00 π.μ

Απολαύστε τις φωτογραφίες του που ακολουθούν:



Spread the love