Spread the love


Η Δέσποινα Βανδή κάνει μια μικρή αναβάθμιση της καριέρας της, και θα δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις της στην υποκριτική, αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε επιτυχημένη μουσική παράσταση, που αυτή τη φορά ανεβαίνει στα ελληνικά, για το κοινό της Αθήνας.

Η τραγουδίστρια όπως θα θυμάστε είχε κάνει γκεστ εμφάνιση στη σειρά «Δύο ξένοι» μερικά χρόνια πριν και τώρα ετοιμάζεται να ανέβει στο θεατρικό σανίδι με το μιούζικαλ «Mama mia».

Η Δέσποινα Βανδή επιδίδεται σε μία ενδελεχή έρευνα προκειμένου να ανακαλύψει ποιος τελικά είναι ο πατέρας της μονάκριβης κόρης της! Υποψήφιοι για τη θέση αυτή είναι πολλοί, για την ακρίβεια τρεις και εξίσου πολλά και τα μπερδέματα.
Όχι, δεν είναι μια κακόγουστη φάρσα. Η διάσημη και αγαπημένη τραγουδίστρια τον χειμώνα που μας έρχεται θα ερμηνεύσει τον  πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna  σ’  ένα ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, το Mamma Mia. vandi-desspina-1

Δείτε το δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρία της:

«Το MAMMA MIA των ABBA, ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη “χώρα” του και… “μιλάει” ελληνικά!!! Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna θα ερμηνεύσει η 46χρονη Δέσποινα Βανδή, μπαίνοντας δυναμικά για πρώτη φορά στο χώρο του μιούζικαλ!

vandi desspina

Η παράσταση θα ανέβει στις αρχές Δεκεμβρίου στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ σε μια υπερπαραγωγή με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα από την εταιρεία Θέαμα-Ακροπόλ και σε σκηνοθεσία – απόδοση κειμένου και στίχων, της Θέμιδας Μαρσέλλου.

vandi desspina

Δείτε την Δ. Βανδή στο facebook το instagram και την σελίδα της despinavandi.gr

vandi desspina sexy

Τα ονόματα των συμπρωταγωνιστών θα ανακοινωθούν επίσημα μέσα στις προσεχείς ημέρες, ενώ στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ανοιχτή ακρόαση για ηθοποιούς-τραγουδιστές-χορευτές».



Spread the love