Spread the love


Εντός των ημερών έρχεται ο παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης Ανγκ Λή για να σκηνοθετήσει την Πέμυ Ζούνη. Το έργο που θα ανέβει τον Δεκέμβριο θα είναι ο μονόλογος «… Και Ιουλιέττα» του Άκη Δήμου, στον οποίο «η Ιουλιέττα βρίσκεται μόνη στο σπίτι της, δίχως Ρωμαίο, να μιλά σ’ έναν φανταστικό επισκέπτη για τη ζωή της, τον έρωτα, τη γυναικεία φύση.

Μια Ιουλιέττα κουλουριασμένη, ακίνητη, ξεχασμένη-απομεινάρι της πιο ένδοξης ερωτικής ιστορίας, που γράφτηκε ποτέ – θυμάται, στοχάζεται και προβλέπει, προειδοποιεί και αποκαλύπτει, μετέχοντας ακούσια σε μια μυσταγωγία της ανθρώπινης ύπαρξης».

Πέμυ Ζούνη

Ο μονόλογος αναμένεται θα ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τον Δεκέμβριο.

Πέμυ Ζούνη

Περί Ανγκ Λή: Βραβευμένος δύο φορές με Όσκαρ σκηνοθεσίας (για τις ταινίες «Η ζωή του Πι» και «Το μυστικό του Brokeback mountain»)..

Πέμυ Ζούνη

Πέμυ Ζούνη

Ο διάσημος δημιουργός, του οποίου η ταινία «Τίγρης και δράκος» βραβεύτηκε με το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας, παρουσιάζει φέτος την νέα του ταινία «Billy Lynn’s Long Halftime Walk». Oι φωτογραφίες είναι αποκλειστικές αφού η Πέμυ Ζούνη πήγε μέχρι το στούντιο του Βαγγέλη Ρασσιά.

Πέμυ Ζούνη

Ο Βαγγέλης Ρασσιάς είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες φωτογράφους.

Πέμυ Ζούνη

Στον φακό του αποθανατίστηκαν πάμπολοι διάσημοι, μεταξύ των οποίων οι Robert De Niro, Uma Thurman, Akira Kurosawa, Krzysztof Kislovsky, Roman Polanski, Sigourney Weaver, Brigitte Nielsen και όλοι μα όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες, επιστήμονες και πολιτικοί.

Δείτε δουλειά του εδώ: vangelisrassias.500px.com

Σεμινάρια: facebook   Δείτε την σελίδα του: facebook



Spread the love