Spread the love


Πέθανε ο ο αγαπημένος  Θέμης Μάνεσης

Ο αγαπημένος ηθοποιός Θέμης Μάνεσης «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή την Τετάρτη (22/02) σε ηλικία 72 ετών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Θέμης Μάνεσης αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και πέρναγε πολύ δύσκολες στιγμές.

Θέμης Μάνεσης

Low profile άνθρωπος όλη του τη ζωή και αυθεντικός από τους λίγους, προφανώς δεν ήθελε να γίνει γνωστό πως τα πράγματα δεν ήταν καλά.

Το τελευταίο διάστημα, όπως έγινε πια γνωστό νοσηλευόταν με πολλά καρδιολογικά προβλήματα σε κλινική της Αθήνας όπου και κατέληξε πριν από λίγες ώρες.

Οι φίλοι και οι συγγενείς του είναι σοκαρισμένοι με τα νέα, τα οποία έφτασαν και στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε και η Καίτη Φίνου, η οποία σημείωσε σε ανάρτησή της στα social media: «Καλό ταξίδι Θέμη Μάνεση… Το γράφω και δεν μπορώ να το πιστέψω……»

Ο  ηθοποιος έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες σήριαλ και πολλές βιντεοταινίες, ενώ τον τελευταίο καιρό είχε επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2014 σε guest στο δημοφιλές σήριαλ του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Θέμης Μάνεσης

Ο ηθοποιός είχε ξεχωρίσει μέσα από τους ρόλους του σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές όπως «Oι Αυθαίρετοι» αλλά και «Δύο Ξένοι».

Θέμης Μάνεσης Θέμης Μάνεσης

Το 2011, ο ηθοποιός είχε χάσει και τον αδερφό του, ο οποίος «έφυγε» χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας, προδομένος από την καρδιά του. Ο Θέμης Μάνεσης είχε πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό του και είχε κλονιστεί η υγεία του από την απώλεια του. Ο ηθοποιός, ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει έναν γιο.

Θέμης Μάνεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, o γνωστός ηθοποιός Θέμης Μάνεσης πέθανε φτωχός και άνεργος. Δεν είχε ούτε να φάει. Πού ήταν οι φίλοι του οι αριστεροί ηθοποιοί εκατομμυριούχοι τώρα να τον βοηθήσουν;

Θέμης Μάνεσης

Αξέχαστη ήταν η εμφάνιση του στο δημοφιλές σήριαλ “Δυο Ξένοι” ενσαρκώνοντας τον Μένιο Τσαπάρα, σύντροφο της Χρυσούλας Διαβάτη:

Δείτε τον Θέμη Μάνεση στο πετυχημένο σήριαλ οι «Αυθαίρετοι»:

Δείτε το fan club στο facebook του Θέμη Μάνεση

Δείτε πληροφορίες για την σειρά οι Αυθαίρετοι στο wikipedia.org



Spread the love