Spread the love


Η Ελένη Μενεγάκη είναι η αγαπημένη σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, και οι φωτογράφοι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. Αυτή τη φορά πόζαρε σε κοινή της έξοδο με τον άντρα της ζωής της Ματέο Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλου έκαναν νυχτερινή έξοδο το βράδυ της Πέμπτης βάζοντας στην άκρη για λίγο το άγχος για το ξεκίνημα της τηλεοπτικής της εκπομπής, που τόσα έχουμε διαβάσει για τις αλλαγές που ετοιμάζεται να κάνει για να μπει ανανεωμένη στα σπίτια μας από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες..

Η παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις προετοιμασίες της εκπομπής της και βγήκε με τον σύζυγό της για να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Πάρι Κασιδόκωστα.

Ο Πάρις Κασιδόκωστας με τους συνεργάτες τους υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «American Made» που είναι παραγωγή των στούντιο της της Universal, και στην παραγωγή της οποίας συμμετέχει το «Hercules Film Fund».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πρωταγωνιστεί ο Τομ Κρουζ, μαζί με πολύ δυνατό καστ ηθοποιών και είναι μια ταινία δράσης που αναμένεται να σπάσει ταμία.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «American Made»

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Πιλότος της TWA με τάση προς την παρανομία προσεγγίζεται από τη CIA για να βοηθήσει τη χώρα του στον αγώνα κατά των «κακών κομουνιστών» της Λατινικής Αμερικής, φωτογραφίζοντας βάσεις επαναστατών από αέρος. Θα τον πάρει χαμπάρι το κολομβιανό cartel ναρκωτικών, θα του κάνει μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί και… καλώς ήρθατε στον κόσμο της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ στα 80’s, και είναι μερικώς βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ελένη Μενεγάκη (ΦΩΤΟ)

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη στο Facebook το Twitter και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη

Δείτε και κάποιες από τις τελευταίες της φωτογραφίες που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη στην σελίδα της στο Facebook:

Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη



Spread the love