Spread the love


Η γνωστή και αγαπημένη ελληνίδα ηθοποιός Έρση Μαλικένζου είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό μέσα από τον ρόλο της Λάρας Πασπάτη στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», και μέσα από την σειρά που ακόμα προβάλλεται στο Mega «Μαύρα μεσάνυχτα»..

Πώς είναι σήμερα η γνωστή ηθοποιός 13 χρόνια μετά τη προβολή της σειράς που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία;

Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε τη γλυκύτατη ηθοποιό στο θέατρο Χώρα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη».

Πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων ηθοποιών της γενιάς της, με πλήθος θεατρικών και τηλεοπτικών επιτυχιών στο ενεργητικό της. Χαρακτηριστικότερες όλων είναι ίσως οι ερμηνείες της στην «10η εντολή» και τον «Κόκκινο Κύκλο» του Πάνου Κοκκινόπουλου. Ωστόσο χαρακτηριστικότερος όλων ήταν ο ρόλος της ως «Λάρα» στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Θα βρεις το δάσκαλό σου».

Η Έρση Μαλικένζου αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη». Η πρεμιέρα της πραγματοποιήθηκε, και ο φωτογραφικός φακός ήταν στο «θέατρο Χώρα» για να απαθανατίσει ηθοποιούς και καλεσμένους.

Εκεί η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με εκλεκτούς της συναδέλφους, όπως η Ελένη Καρακάση και ο Ηλίας Λογοθέτης.

Στα 78 της χρόνια με γκρίζα τα μαλλιά της και αμακιγιάριστη δεν θύμιζε την Λάρα Πασπάτη καθώς στην πραγματική της ζωή δεν την ενδιαφέρει τόσο η εικόνα της.

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Έρση Μαλικένζου Έρση Μαλικένζου

Έρση Μαλικένζου Έρση Μαλικένζου Έρση Μαλικένζου Έρση Μαλικένζου Έρση Μαλικένζου Έρση Μαλικένζου



Spread the love