Spread the love


Ο επικεφαλής της CIA στο Λονδίνο Κουόκερ Ουέλς επιστρατεύει τον εκκεντρικό νευροχειρούργο Δόκτορα Φρανκς και μαζί επιχειρούν μια ανατρεπτική ιατρική επέμβαση προκειμένου να ξετυλίξουν τον μυστηριώδη μίτο της ανεξέλεγκτης ζωή και της άνομης δράσης ενός διάσημου κακοποιού.

CRIMINAL
Περιπέτεια Έγχρωμη Διάρκεια: 113′
Παραγωγή: Βρετανία – ΗΠΑ
Σκηνοθεσία: Αριελ Βρόμεν
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Κέβιν Κόστνερ, Γκάρι Όλντμαν, Άλις Ιβ

Yπόθεση

Ο πράκτορας της CIA Μπιλ Πόουπ σκοτώνεται κατά τη διάρκεια μιας πολύ σημαντικής, άκρως μυστικής αποστολής, προσπαθώντας να ξεσκεπάσει τα ίχνη του περίφημου «Ολλανδού».

Ο επικεφαλής της CIA στο Λονδίνο Κουόκερ Ουέλς επιστρατεύει τον εκκεντρικό νευροχειρούργο Δόκτορα Φρανκς και μαζί επιχειρούν μια ανατρεπτική ιατρική επέμβαση χωρίς προηγούμενο.

Εμφυτεύουν το DNA του Πόουπ στις εγκεφαλικές συνάψεις του Τζέρικο Στιούαρτ, ενός παντελώς απρόβλεπτου και επικίνδυνου κακοποιού με βαρύ ποινικό μητρώο.

Φαινομενικά απαλλαγμένος από ενσυναίσθηση και με μηδενική κοινωνική νοημοσύνη, ο Τζέρικο παρέχει στους επιστήμονες το σώμα του ως έναν καθρέφτη πάνω στον οποίο ίσως καταφέρουν να αντικρύσουν την αντανάκλαση των συναισθημάτων του άτυχου Πόουπ, προκειμένου να ξετυλίξουν τον μυστηριώδη μίτο της ανεξέλεγκτης ζωή και της άνομης δράσης του «Ολλανδού».

Όμως, όπως όλα δείχνουν ο Τζέρικο έχει τα δικά του σχέδια.



Spread the love