Spread the love


To «Baywatch» έρχεται στους  κινηματογράφους από τις 26 Μαίου.

Το «Baywatch», η σειρά που έκανε δημοφιλές το πλούσιο μπούστο της Πάμελα Άντερσον και ανανέωσε το ραντεβού του πάλαι ποτέ «Ιππότη της Ασφάλτου» Ντέιβιντ Χέισελχοφ με το τηλεοπτικό κοινό, η σειρά όπου τα γυμνασμένα κορμιά με τα κόκκινα μαγιό και το σωσίβιο-ζέπελιν στο χέρι έτρεχαν σε slow motion πάνω από τα κύματα του ωκεανού υπό τους ήχους του «I’ ll be there», μεταφέρεται στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστές τον Ντουέιν – The Rock – Τζόνσον και τον Ζακ Εφρον.

Την κινηματογραφική εκδοχή του «Baywatch» έχει αναλάβει ο Σεθ Γκόρντον («Αφεντικά για Σκότωμα») και οι παλαίμαχοι σταρ Ντέιβιντ Χέισελχοφ και Πάμελα Αντερσον επιστρέφουν, ενώ αυτή που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις είναι το μοντέλο και πρώην σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κέλι Ρόρμπαχ.Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες παρουσιάζει μια ταινία που ακροβατεί ανάμεσα στη δράση και την κωμωδία, με σκηνές που φέρνουν λίγο σε «Fasti and Furious» – άλλωστε οι παραγωγοί δεν θα έλεγαν όχι σε μια σειρά ταινιών γύρω από την καλιφορνέζικη παραλία.

Η τηλεοπτική σειρά, από την οποία εμπνέεται χαλαρά το κινηματογραφικό «Baywatch», έκανε πρεμιέρα το 1989. Με την πρώτη σεζόν να αποτυγχάνει, οι ναυαγοσώστες επανήλθαν το 1991 προσθέτοντας στο καστ την Πάμελα Άντερσον και η σειρά κράτησε τις «περιπολίες» της για τα επόμενα 10 χρόνια.Η ταινία κυκλοφορεί τον Μάιο του 2017. Αν και μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που προτιμούν να πνιγούν στα κύματα του Μαλιμπού, από το να δουν τη νέα γενιά ατσαλένιων κοιλιακών να σώζουν τους απρόσεχτους κολυμβητές.

Δείτε το site και το Facebook της ταινίας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο ναυαγοσώστης Μιτς Μπιουκάνον (Ντουέιν Τζόνσον) και η ομάδα του αναλαμβάνουν, εκτός της φύλαξης της παραλίας, την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων ναυαγοσωστών, μεταξύ των οποίων είναι και ο υπερφίαλος κι απείθαρχος πρωταθλητής κολύμβησης Ματ Μπρόντι (Ζακ Έφρον). Η μεταξύ τους σύγκρουση είναι επεισοδιακή, αλλά τελικά καλούνται να συνεργαστούν στενά προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια εγκληματική οργάνωση που διακινεί ναρκωτικά και σπέρνει πτώματα, απειλώντας το μέλλον της παραλίας τους.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΣΕΘ ΓΚΟΡΝΤΟΝ

Σενάριο:              ΜΑΪΚΛ ΜΠΕΡΚ & ΝΤΑΓΛΑΣ ΣΟΥΑΡΤΖ

Ηθοποιοί:            ΖΑΚ ΕΦΡΟΝ, ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ΝΤΑΝΤΑΡΙΟ, ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΠΡΙΓΙΑΝΚΑ ΤΣΟΠΡΑ, ΚΕΛΙ ΡΟΡΜΠΑΚ

Διάρκεια:            1 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής:          ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Δείτε το trailer και φωτογραφίες της ταινίας:

«Baywatch»

«Baywatch» «Baywatch» «Baywatch» «Baywatch» «Baywatch» «Baywatch» «Baywatch» «Baywatch»



Spread the love