Spread the love


Η ταινία Η Βασίλισσα της Ισπανίας θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την 1η Ιουνίου, από την Tanweer.

Η ταινία Η Βασίλισσα της Ισπανίας θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την 1η Ιουνίου, από την Tanweer.

Στην ταινία Η Βασίλισσα της Ισπανίας η Πενέλοπε Κρουζ πρωταγωνιστεί ως η διάσημη ηθοποιός του σινεμά Μακαρένα Γρανάδα που αποδρά από τη λάμψη και το γκλάμουρ του Χόλυγουντ την δεκαετία του ’50, και επιστρέφει στις ρίζες της, στην Ισπανία, για να πρωταγωνιστήσει σε μια επική χολιγουντιανή ταινία ως η Βασίλισσα Ισαβέλλα Ι της Καστίλλης.

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του βραβευμένου με Όσκαρ, Φερνάντο Τρουέμπα (Όσκαρ Ξενόγλωσσης ταινίας για το «Belle Époque», 1994), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την βραβευμένη με Όσκαρ, Πενέλοπε Κρουζ («Vicky Christina Barcelona», «Nine», «Volver»).

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο δις υποψήφιος για Έμμυ, Μάντι Πατίνκιν (Homeland, Ali & Nino), ο Κάρι Έλγουες (Billionaire Boys Club, The Princess Bride), ο Κλάιβ Ρεβίλ (Star Wars Episode V, Billy Wilder’s Avanti!) και ο Σαντιάγκο Σεγκούρα (Pacific Rim, Hellboy II).

Η ταινία αποτελεί σίκουελ της ταινίας «La Nina de tus Ojos» (The Girl of Your Dreams) που είχε κερδίσει το 1998, 12 Βραβεία Γκόγια. Πρόκειται για την τρίτη συνεργασία ανάμεσα στον Τρουέμπα και την Κρουζ, μετά τα «Belle Epoque» και «The Girl Of Your Dreams». Η «Βασίλισσα της Ισπανίας» έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Η ταινία «Η Βασίλισσα της Ισπανίας» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την 1η Ιουνίου, από την Tanweer.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΤΡΟΥΕΜΠΑ

Σενάριο:              ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΤΡΟΥΕΜΠΑ

Ηθοποιοί:            ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ, ΚΑΡΙ ΕΛΓΟΥΕΣ, ΜΑΝΤΙ ΠΑΤΙΝΚΙΝ, ΤΖ. ΕΙ. ΜΠΑΓΙΟΝΑ

Διάρκεια:            128 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Χρονολογία παραγωγής:             2016

Είδος ταινίας:    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Χώρα παραγωγής:          ΙΣΠΑΝΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Δείτε το site της ταινίας και το Facebook της Πενέλοπε Κρούζ

Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

Βασίλισσα της Ισπανίας Βασίλισσα της Ισπανίας Βασίλισσα της Ισπανίας Βασίλισσα της Ισπανίας Βασίλισσα της Ισπανίας Βασίλισσα της Ισπανίας Βασίλισσα της Ισπανίας Βασίλισσα της Ισπανίας Βασίλισσα της Ισπανίας Βασίλισσα της Ισπανίας Βασίλισσα της Ισπανίας Βασίλισσα της Ισπανίας

Πηγή: newsone.gr



Spread the love