Spread the love


Απροσδόκητος έρωτας(Hampstead): Μια τρυφερή ιστορία αγάπης, που άνθισε με τον πιο απρόσμενο τρόπο στο πιο απρόσμενο μέρος, ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που όλοι θεωρούσαν αταίριαστους. Η Daiane Keaton (Νταϊάν Κίτον) και ο Brendan Gleeson (Μπρένταν Γκλίσον) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ερμηνευτικό highlight!

Σύνοψη

Μία Αμερικανίδα χήρα θα βρει, απροσδόκητα, την αγάπη στο πρόσωπο ενός άντρα που ζει στο Χάμπστεντ, όταν θα αντιμετωπίσουν μαζί, αυτούς που θέλουν να κατεδαφίσουν το σπίτι του. Εμπνευσμένο από μία πραγματική ιστορία, η ταινία «Απροσδόκητος Έρωτας» είναι μία γοητευτική και τρυφερή ιστορία για το πώς η αγάπη μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα μέρη και αποδεικνύει μια για πάντα ότι η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο σε ό,τι αφορά στις δεύτερες ευκαιρίες.

Σε ένα ήσυχο μέρος του Λονδίνου…

Η ταινία «Απροσδόκητος Έρωτας» είναι το πιο πρόσφατο σκηνοθετικό πόνημα του Τζόελ Χόπκινς (βραβευμένος με BAFTA για την ταινία Last Chance Harvey), σε σενάριο Ρόμπερτ Φέστινγκερ. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του Χάρι Χάλοους, ενός άντρα που έζησε σε μια ήσυχη γωνιά στο Hampstead Heath σε μια παράγκα.

Σε ένα γραφικό σημείο του Hampstead στο Βόρειο Λονδίνο ζει η Έμιλυ, μία Αμερικανίδα χήρα, που προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της μετά τον θάνατο του άντρα της, ο οποίος της άφησε τεράστια οικονομικά χρέη.

Μία μέρα, κι ενώ ψάχνει τα πράγματα του άντρα της στην σοφίτα του σπιτιού τους, εντοπίζει με τα κιάλια έναν άντρα που μένει σε μια καλύβα. Όταν γίνεται αυτόπτης μάρτυς σε μια επίθεση που δέχεται ο άγνωστος αυτός άντρας, εκείνη ειδοποιεί την αστυνομία. Μέσα από αυτή την πράξη καλοσύνης, θα ξεκινήσει μία ιστορία που θα αλλάξει τη ζωή και των δυο τους.

«Είναι μια σύγχρονη ιστορία, στην οποία δύο επιφανειακά διαφορετικοί άνθρωποι θα αγαπηθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Το κοινωνικό status της Έμιλυ έχει να κάνει με τη μεγαλοαστική κοινωνία του Λονδίνου, ενώ ο Ντόναλντ ζει εναλλακτικά δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια στις παρυφές του Hampstead», εξηγεί ο παραγωγός Ρόμπερτ Μπέρνσταιν.

Όλα ξεκίνησαν το 2007, όταν έγινε γνωστή η ιστορία του Χάρι Χάλοους. Ο Μπερνστάιν και ο Φέστινγκερ αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να μεταφερθεί κινηματογραφικά η ζωή του Χάλοους. «Η πρόκληση ήταν να καταγράψουμε την αυθεντικότητα των χαρακτήρων και να τη διατηρήσουμε», λέει ο Φέστινγκερ. «Εκείνος είναι ένας τύπος που δίνει μάχες για την προσωπική του επιβίωση, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύει και παγκόσμια ζητήματα. Έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να ισορροπήσουμε την κωμωδία και το δράμα».

Ο σκηνοθέτης Τζόελ Χόπκινς από την αρχή έδειξε ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο project γιατί και ο ίδιος είναι γέννημα θρέμμα του Hampstead, ενώ και οι κεντρικοί χαρακτήρες τον γοήτευσαν. «Και οι δύο, με τον τρόπο τους, ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας. Ο Ντόναλντ με πιο ακραίο τρόπο. Η Έμιλυ είναι χήρα, από την Αμερική, έχει κάποιες φίλες με τις οποίες δεν έχει δέσιμο, οπότε και αυτή με τη σειρά της νιώθει περιθωριοποιημένη. Άρα, είναι δύο outsiders που βρίσκουν έναν τρόπο να έρθουν κοντά», λέει ο Χόπκινς.

6 Ιουλίου στους κινηματογράφους από  την Odeon

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΤΖΟΕΛ ΧΟΠΚΙΝΣ

Σενάριο:              ΡΟΜΠΕΡΤ ΦΕΣΤΙΝΓΚΕΡ

Ηθοποιοί:            ΜΠΡΕΝΤΑΝ ΓΚΛΙΣΟΝ, ΝΤΑΪΑΝ ΚΙΤΟΝ, ΠΗΤΕΡ ΣΙΝΓΚ

Διάρκεια:            1 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής:          ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

Απροσδόκητος έρωτας Απροσδόκητος έρωτας Απροσδόκητος έρωτας Απροσδόκητος έρωτας Απροσδόκητος έρωτας Απροσδόκητος έρωτας Απροσδόκητος έρωτας Απροσδόκητος έρωτας

Απροσδόκητος έρωτας



Spread the love