Spread the love


Σέξι, θανάσιμη και επικίνδυνη η Charlize Theron στην νέα της ταινία με τίτλο Atomic Blonde, που κάνει πρεμιέρα στις 24 Αυγούστους στις ελληνικές αίθουσες.

Σέξι, θανάσιμη και επικίνδυνη είναι η ηρωίδα που υποδύεται η Σαρλίζ Θερόν στην νέα της ταινία «Atomic Blonde», που κάνει πρεμιέρα στις 24 Αυγούστου. Η ταινία, ο τίτλος της οποίας μεταφράζεται ως «Ατομική Ξανθιά», διηγείται την ζωή μιας βρετανίδας κατασκόπου της MI6, που φτάνει στο Βερολίνο τις παραμονές της Πτώσης του Τείχους, το 1989, προκειμένου να αποκαλύψει την ταυτότητα διπλών πρακτόρων.

Ανάμεσα από πολύ… ξύλο, που ρίχνει και τρώει, η εντυπωσιακή Θερόν, έχει και μερικές πολύ σέξι σκηνές. Ξεχωρίζει το ερωτικό παιχνίδι με μια εξίσου λάγνα γυναίκα, που καταλήγει στο κρεβάτι, ανεβάζοντας τις θερμοκρασίες των θεατών στα ύψη!

Δείτε το Site και το Facebook της ταινίας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η βραβευμένη με Οσκαρ Σαρλίζ Θερόν είναι μία αδίστακτη τολμηρή και σέξι πράκτορας της MI6 που φθάνει στο Βερολίνο με μία μυστική αποστολή: να εξιχνιάσει τον φόνο ενός συναδέλφου της και να εντοπίσει μία χαμένη λίστα διπλών πρακτόρων. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα «ταλέντα» της για να παραμείνει ζωντανή και να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

Δείτε την ηθοποιό στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

Atomic Blonde Atomic Blonde Atomic Blonde

Atomic Blonde

Atomic Blonde Atomic Blonde Atomic Blonde

Atomic Blonde

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΛΙΤΣ

Σενάριο:              ΚΟΥΡΤ ΤΖΟΝΣΤΑΝΤ

Ηθοποιοί:            ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΤΖΟΝ ΓΚΟΥΝΤΜΑΝ, ΕΝΤΙ ΜΑΡΣΑΝ, ΤΟΜΠΙ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΤΕΛΑ, ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΚΑΒΟΙ, ΤΙΛ ΣΟΥΕΓΚΕΡ

Διάρκεια:            1 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής:          ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ



Spread the love