Spread the love


Μετά από αρκετά χρόνια, ο Μαύρος Πύργος ( “The Dark Tower), το ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη.

Μετά από αρκετά χρόνια, ο Μαύρος Πύργος ( “The Dark Tower), το ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη.

Πρόκειται για μια ιστορία σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου ο τελευταίος Πιστολέρο, Ρόλαντ Ντεσέιν, παλεύει ενάντια στον Γουόλτερ Οντίμ προκειμένου να μην τον αφήσει να γκρεμίσει τον Μαύρο Πύργο. Το ρόλο του Πιστολέρο αναλαμβάνει ο Ιντρις Έλμπα και αυτόν του Γουόλτερ Οντίμ, ο Mάθιου Μακόναχι, ο οποίος με τον ρόλο του αυτό μπαίνει στη λίστα των γοητευτικότερων κακών όλων των εποχών.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι εκτός από τους δικούς μας. Ο Μαύρος Πύργος του Stephen King, η φιλόδοξη και σαρωτική ιστορία ενός από τους πιο αγαπητούς συγγραφείς στον πλανήτη, ζωντανεύει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Ο τελευταίος Πιστολέρο, Roland Deschain (Idris Elba), βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Walter O’Dim, τον Μαυροντυμένο Άντρα (Matthew McConaughey). Ο Deschain είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ’ το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μια και μόνο ο Roland μπορεί να προστατέψει τον Πύργο από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

Σε σκηνοθεσία και σενάριο Νικολάι Αρσέλ, η ταινία αναμένεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στην Ελλάδα στις 3 Αυγούστου 2017.

Δείτε το Site και το Facebook της ταινίας

 Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

Ο Μαύρος Πύργος Ο Μαύρος Πύργος Ο Μαύρος Πύργος Ο Μαύρος Πύργος Ο Μαύρος Πύργος Ο Μαύρος Πύργος Ο Μαύρος Πύργος Ο Μαύρος Πύργος

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      Νικολάι Αρσέλ

Σενάριο:              ΑΚΙΒΑ ΓΚΟΛΝΤΣΜΑΝ & ΤΖΕΦ ΠΙΝΚΕΡ

Ηθοποιοί:           Idris Elba, Tom Taylor, Matthew McConaughey, Katheryn Winnick,Jackie Earle Haley

Διάρκεια:            1 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής:          HΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

 



Spread the love