Spread the love


Perfetti Sconosciuti: Καλογραμμένη σάτιρα των (μικρο )αστικών ηθών, την οποία διασκεύασε με πιστότητα ο Θοδωρής Αθερίδης ως «Τέλειοι Ξένοι».

Perfetti Sconosciuti: Καλογραμμένη σάτιρα των (μικρο )αστικών ηθών, την οποία διασκεύασε με πιστότητα ο Θοδωρής Αθερίδης ως «Τέλειοι Ξένοι». Από την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, στους ελληνικούς κινηματογράφους

Περίληψη

Επτά επιστήθιοι φίλοι μαζεύονται στο σπίτι του ενός, για δείπνο. Όταν αποφασίσουν να μοιραστούν μεταξύ τους το περιεχόμενο κάθε μηνύματος, email και κλήσης που λαμβάνουν, πολλά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και οι ισορροπίες διαταράσσονται.

H τεράστια εισπρακτική επιτυχία του Πάολο Τζενοβέζε, πάνω στην οποία βασίστηκαν οι «Τέλειοι Ξένοι» του Θοδωρή Αθερίδη, έρχεται και στην Ελλάδα.

Επτά φίλοι που φαινομενικά έχουν υπέροχες ζωές και είναι δεμένοι μεταξύ τους με ισχυρούς δεσμούς μαζεύονται  για δείπνο. Όταν ένας από αυτούς έχει τη φαεινή ιδέα να παίξουν ένα παιχνίδι κατά το οποίο τα κινητά τους θα είναι προσβάσιμα από όλους,   πολλά κρυμμένα μυστικά θα έρθουν στο φως και οι σχέσεις τους θα διαταραχτούν.

Δείτε το Facebook της ταινίας

Ο Πάολο Τζενοβέζε αξιοποιεί την εμμονή του σύγχρονου κόσμου με την τεχνολογία και αποκαλύπτει πως αν και τα πάντα  κοινοποιούνται στα social media, πάντα υπάρχουν σκοτεινές αθέατες πλευρές.  Ισορροπώντας ανάμεσα στην ελαφράδα της ρομαντικής κομεντί και τη σοβαρότητα μιας δραματικής ταινίας, αποκαλύπτει  τη  σαθρότητα των προσωπικών μας σχέσεων και τις εύθραυστες ισορροπίες της ζωής.

Ακολουθεί σφιχτά με την κάμερά του τα επτά πρόσωπα της ιστορίας του, επιμένοντας στις πιο μικρές λεπτομέρειες, εκείνες που μπορούν να τινάξουν  τα πάντα στον αέρα και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα σασπένς,  την οποία υποστηρίζει  ενεργητικά το καστ του,  αξιοποιώντας τη θεατρικότητα του σεναρίου.

Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

Perfetti Sconosciuti Perfetti Sconosciuti Perfetti Sconosciuti Perfetti Sconosciuti Perfetti Sconosciuti Perfetti Sconosciuti

Perfetti Sconosciuti

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Πάολο Τζενοβέζε
Ηθοποιοί: Τζιουζέπε Μπατιστόν, Άννα Φολιέτα, Μάρκο Τζιαλίνι, Εντοάρντο Λεό, Βαλέριο Μασταντρέα, Άλμπα Ρορβάχερ, Κάσια Σμούτνιακ
Διάρκεια: 97 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΟΜΕΝΤΙ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12



Spread the love