Spread the love


Η συνέχεια θα δοθεί τον Νοέμβριο του 2017, όταν ο Ζακ Σνάιντερ θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την «Justice League», την πιο δημοφιλή και διαχρονική ομάδα υπερηρώων του DC Universe. 

Η συνέχεια θα δοθεί τον Νοέμβριο του 2017, όταν ο Ζακ Σνάιντερ θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την «Justice League», την πιο δημοφιλή και διαχρονική ομάδα υπερηρώων του DC Universe. Την ομάδα αποτελούν οι Σούπερμαν, Μπάτμαν, Γουόντερ Γούμαν, Φλας, Σάιμποργκ και Άκουαμαν. Στην ομάδα παραγωγής συνεργάζονται εκτός των άλλων οι Μπεν Άφλεκ και Τζοφ Τζονς, ενώ το σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo»).

Δείτε το Site και το Facebook της ταινίας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ώρα της Justice League πλησιάζει. Τα πρώτα ψήγματα μπήκαν ήδη στις ταινίες «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» και «Ομάδα Αυτοκτονίας», με τον Μπρους Γουέιν (Μπάτμαν) να ανταλλάσσει απόρρητες πληροφορίες με την Νταϊάνα Πρινς (Wonder Woman) και την Αμάντα Γουόλερ για νέα άτομα με υπερδυνάμεις.
Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό.
 Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

"Justice League" "Justice League" "Justice League" "Justice League" "Justice League" "Justice League" "Justice League" "Justice League" "Justice League" "Justice League" "Justice League" "Justice League" "Justice League" "Justice League"

"Justice League"

«Justice League»

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΖΑΚ ΣΝΑΪΝΤΕΡ

Σενάριο:              ΚΡΙΣ ΤΕΡΙΟ

Ηθοποιοί:            ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ, ΝΤΑΙΑΝ ΛΕΙΝ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΑΙΡΟΝΣ, ΑΜΠΕΡ ΧΕΡΝΤ, ΤΖΕΙΣΟΝ ΜΟΜΟΑ, ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ, ΓΟΥΪΛΕΜ ΝΤΑΦΟΕ, ΕΪΜΙ ΑΝΤΑΜΣ, ΤΖΕΣΕ ΑΙΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΕΖΡΑ ΜΙΛΕΡ, ΤΖΕΪ ΚΕΪ ΣΙΜΟΝΣ, ΡΕΪ ΦΙΣΕΡ, ΓΚΑΛ ΓΚΑΝΤΟΤ

Διάρκεια:            120 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής:          ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Δείτε και άλλα trailer ταινιών στο  Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love