Spread the love


Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ταινία Jumanji, τη φανταστική περιπέτεια που άφησε εποχή για τα πρωτοποριακά εφέ και το…ριψοκίνδυνο χιούμορ της;

16 χρόνια μετά, έρχεται η συνέχεια, σε…ψηφιακή μορφή! Έτσι, ενώ στη πρώτη ταινία η ζούγκλα μπήκε με φόρα στον κόσμο των πρωταγωνιστών, στη δεύτερη ταινία, μέσω ενός παλιού videogame, βουτάνε εκείνοι στον εξωτικό, συναρπαστικό και επικίνδυνο κόσμο του Jumanji, σε σενάριο βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Chris Van Allsburg.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν τέσσερις έφηβοι φίλοι ανακαλύπτουν ένα παλιό βιντεοπαιχνίδι με ένα όνομα που δεν έχουν ακούσει ποτέ, μπαίνουν μέσα στη ζούγκλα του Jumanji και μετατρέπονται στα άβαταρ που διάλεξαν.
Ο έμπειρος παίχτης Spencer γίνεται ένας μυώδης τυχοδιώκτης (Dwayne Johnson), ο αθλητής Fridge χάνει, όπως λέει ο ίδιος, «τα 60 πάνω εκατοστά του σώματος του» και γίνεται…Αϊνστάιν (Kevin Hart), η δημοφιλής Bethany μεταμορφώνεται σε έναν μεσήλικα καθηγητή (Jack Black) και η ντροπαλή Martha είναι μια σκληροτράχηλη πολεμίστρια (Karen Gillan).
Αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι το Jumanji δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι – πρέπει πραγματικά να επιβιώσεις. Για να κερδίσουν και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο, πρέπει να ζήσουν την πιο επικίνδυνη περιπέτεια της ζωής τους, να ανακαλύψουν τι άφησε πίσω του ο Alan Parrish (Robin Williams) είκοσι χρόνια πριν και να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν τους εαυτούς τους. Αλλιώς θα μείνουν μέσα στο παιχνίδι για πάντα…

Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

Jumanji

Jumanji

Jumanji

Jumanji

Jumanji

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΤΖΕΙΚ ΚΑΣΝΤΑΝ

Σενάριο:              ΚΡΙΣ ΜΑΚΕΝΑ, ΕΡΙΚ ΣΟΜΕΡΣ, ΣΚΟΤ ΡΟΣΕΝΜΠΕΡΓΚ & ΤΖΕΦ ΠΙΝΚΕΡ

Ηθοποιοί:            ΤΖΑΚ ΜΠΛΑΚ, ΝΙΚ ΤΖΟΝΑΣ, ΚΕΒΙΝ ΧΑΡΤ, ΚΑΡΕΝ ΤΖΙΛΑΝ, ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΜΠΟΜΠΙ ΚΑΝΑΒΑΛΕ

Διάρκεια:            119 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής:          ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ



Spread the love